Pienoismallit.net

T-34/85

Ps.245-1

Mallarissa esitelty pitkä putkinen sotka. Suoraan laatikosta rakennettuna ainoa lisä ovat siirtokuvat. Malli on maalattu Revellin emali maaleilla ja vanhennettu MIG pigmenteillä ja filttereillä. Siirtokuvat Wiking Decalsin arkilta. Lisänä käytetty Dragonin omat mukana tulleet etsi-osat. Muistaakseni sarjassa tuli myös metallinen tykinputki. Jotain pieni muutoksia malliin täytyi tehdä. Ainaki asekilven suoja pressu pitää muuttaa pelti malliseksi, mutta se onnistui viilan avulla viilaamalla pressu efektin pois. Myös lokasuojat täytyy muuttaa. Se onnistui mattopuukolla. Perus Dragon laatua. Osat sopivat hyvin yhteen ja palateloista sai aidon näköiset.

Kommentit

makke 17.12.2009 19:29 Vastaa lainauksella
iha ok
Täältä tulee ainakin positiivista palautetta. Kun en osaa tarkkaan tätä mallia tutkia, niin jos se silmää muuten miellyttää niin se on hyvä. Maalaus on mielestäni hieno ja siirtokuvat hyvin laitettu. Hyvä malli.
Nordu 17.12.2009 20:28 Vastaa lainauksella
Moroo,
hyvältä näyttää - - hieman nokee "peräpeiliin" niin aina vaan paranee.
Miska 18.12.2009 07:27 Vastaa lainauksella
hieno on.
Ei hassumpaa! Maalipinta ja rakennusjälki on ihan hyvän näköistä! Veditkö ruiskulla vai pensselillä? Mukavaa, että filtteröinti istuu noin hyvin käteen. Mielestäni rajoitettu värikylpy (engl. pinwash) uppoviivoihin ja detaljien ympärille piristäisi kyllä vielä mallisi yleisilmettä rutkasti. Helpoimmalla pääsisit, jos vetäisit ensin kiiltävän lakan pintaan, jolloin tuo rajoitettu värikylpy tosiaan menisi vain toivottuihin paikkoihin, eikä ylt' ympäri mallia. Sitten vaan mattalakka pintaan, kunhan värikylpy on totaalisesti kuivunut. Oletko harkinnut pigmenttejä ainakin alarunkoon ja teloihin?
-Johannes- 18.12.2009 12:48 Vastaa lainauksella
Alarunkoa olen vähän kurannut, mutta en paljoa. Oon harkinnut pigmenttejä, mutta ei oo niitten käyttö oikein hanskassa. En oo koskaan koittanut lakata pintaa kiiltäväksi täytyykin kokeilla joku kerta jos onnistuis washit paremmin. Ja pensselillä maalasin.
Miska 18.12.2009 12:58 Vastaa lainauksella
mikä on washi??