Pienoismallit.net

DHC-2 BEAVER

RAAF

Taas on mennyt tovi että olen saanut jotain esiteltävää aikaiseksi, malleja on kuusi kappaletta aivan loppumetreillä ja tämä putkahti ensimmäisenä valmiiksi.

Malli rakennettu ilman mitään suurempi kommervenkkejä muiden isompi töisten ohella. Ohjaamo maalattu Gunzen akryyleillä pensselillä, ei ainakaan ensituntuma maalista kovin erikoinen ole pensseli käytössä, muihin maalauksiin käytin tuttua ja turvallista Revelliä ja pensseli tekniikalla. Oranssin värin kanssa oli pienoisia peitto ongelmia ja rungon hennoimmat urat ja yksityiskohdat menivät tukkoon johtuen miljoonasta maalaus kerrasta. Noin yleensä ottaen olen tyytyväinen malliin.

Musta nokalla on muuten lifecolorin akryyliä siis Revellin päällä, ei ollut mitään ongelmia mutta työn alla olevaan truenoon vetäisin lifecoloria(matta) Gunzen(semi gloss) päälle ja kappas maali halkeili kivasti vaikka alla oleva pinta oli kuivunut väh. viikon verran, normaalia?

Kommentit

Erittäin kaunis pikkukone,enpä muuta keksi.
Siistin oloinen vesitasohan siinä. Niin on puhdas kuin tehtaan esitteestä:)
Kyllä nyt puhdas on kaunis. Ei mitään liikaa, eikä liian vähän. Vaikea sanoa muutakaan.
PhantomII 13.12.2009 00:23 Vastaa lainauksella
Vesitaso ne on aina jotenkin eksoottisia, eikä tämäkään ole poikkeus. RAAF:n tunnarit vielä. Nättihän se.
Kiitosta vaan,

kuvat ehkä antaa vielä puhtoisemman kuvan mallista kuin on livenä, on siellä jotain pientä suttua yritetty esim. valumia kellukkeissa, mutta onhan tuo melko kliini. Vaihtoehtona oli U.S army dekaalit mutta kengurut vei voiton ja pirteällä värilläkin oli jotain tekemistä asian kanssa.