Pienoismallit.net

Kustom -kitaravahvistin

Jytäloota

Tuli joku aika sitten tehtyä skrätsinä tällänen Kustom -merkkistä kitaravahvistinta esittävä malli. Mittakaava ei ihan ole 1:5 mutta aika lähelle kuitenkin. Mallin sisus on styroksia, johon liimasin päänsärkylääkkeen folion kuvaamaan kaiutinta ja musta osa kajarin keskellä on pakottamalla muotoiltua muovilevyä. Kajarin edessä oleva verkko on peräisin hajonneesta radiosta ja kuoret ovat pahvia. Lopuksi maalasin mallin mustalla akryylilla ja liimasin tulostetun Kustom -logon. Kajarin verkon ympärillä olevat valkoiset nauhat ovat paperia.

Kommentit

Jere O 12.12.2009 18:38 Vastaa lainauksella
Jyri No 12.12.2009 19:10 Vastaa lainauksella
Aika hyvä, kartio on aidon näköinen mutta missäs on jakki ja potikat?
Tatti 12.12.2009 19:58 Vastaa lainauksella
No, siinä kävi sellanen kämmi, että unohdin tehdä sen syvennyksen potikoille ja muille tuohon ylös. Huomasin sen vasta maalauken jälkeen, niin en enää kehdannut särkeä maalattua pintaa. Seuraavaan malliin sitten… Kiitokset molemmille kommenteista!
T.L. 12.12.2009 21:58 Vastaa lainauksella
Kuten jo kommentoitu… Styrkkari tämä ei ole. Näyttäisi alakaapilta, jos valmistaja sellaisia tekisi.
Koskaan en ole Jacksonia tai Charvelia Kustomiin blukannut, ainoastaan Marshalliin… ;)
Idea hyvä, toteutus styrkkariksi… :(
PS. Älä pelkää, en anna tähtösiä.
Oskari Balk 12.12.2009 23:10 Vastaa lainauksella
Esikuvasta en tiedä yhtikäs mitään ja oma Ramones/K Röyhkä/Laila Kinnunen/Antti Hammarberg jne musiikkimaku varmaan poikkeaa omastasi, mutta pienoismallailun ytimen olet mielestäni tavoittanut: teet mallin siitä mikä kiinnostaa, niistä tarpeista mitä on saatavillasi. Erinomaista!
Tatti 13.12.2009 16:48 Vastaa lainauksella
No, pitää sitten seuraavasta mallista tehdä täysiverinen vahvari, potikkoineen ja jakkeineen. Mutta kiitokset kommenteista!