Pienoismallit.net

Vaeltaja

Tällainen selviytyjä suoraan post-apokalyptisen maailman jättömailta, pölyisten raunioiden keskeltä, ainoana tavoitteenaan hengissä pysyminen.

Figuuri on valkometallia ja se on peräisin espanjalaisen miniatyyri skulptaajan Edgar Ramosin Mad Puppet miniaturesilta.

Poistin alkuperäiseltä figulta irokeesin ja muotoilin hupun itse käyttämällä Magic sculpia. Alusta on tehty ohuesta korkki levystä ja Milliputista. Maaleina käytin lähinnä Vallejo Model Colour akryylimaaleja.

Kommentit

Sanoisinko, että hyvin harmoninen kokonaisuus. Synkästä aiheesta huolimatta työstäsi huokuu jonkin asteinen rauhallisuus, kielisikö se sitten vaeltajan sopeutumista ympäristöönsä ja vallitseviin oloihin. Värimaailma sointuu hyvin keskenään korostaen fiilistä. En voi olla tykkäämättä.
Jouni Koski 11.12.2009 12:52 Vastaa lainauksella
Todella hyvä figu!
Maalaus on onnistunut loistavasti, niin teknisesti kuin sävyiltäänkin. Kuvia kun katsoo, ei uskoisi olevan kolme senttinen "pikku-ukko". Jälki kelpaisi isompiinkin mittakaavoihin.
Hupun skulptauskin on onnistunut.
Tuosta on vaikea enää jälkeä parantaa…

edit: vai että miekka… luulin patukaksi ;)
Todella nättiä maalausta. Tulee mieleen Mad Max -leffat ja Games Workshopin GorkaMorka-peli.
M.Bergdahl 11.12.2009 15:27 Vastaa lainauksella
Hillityillä sävyillä maalattu siisti figuuri. Huppu skulptattu onnistuneesti josta plussaa, samoin kukkakuviosta :)
Miekan maalauksesta pientä miinusta. Miekkaa olisi kannattanut ohentaa hieman, nyt näyttää hieman tönköltä. Tosin jos aiot figulla pelata ei ohentamista tietenkään kannata tehdä.
Hieno!
Petri M 12.12.2009 09:15 Vastaa lainauksella
Kuten Jouni sanoi, vaikea uskoa kolmisenttiseksi ukkeliksi. Minäkin tykkään tunnelmasta. Jotenkin tulee mieleen fallout-maailma, ja jotkin Judge Dredd-sarjiksen hahmot.
Paljon kiitoksia kommenteista.

Jep, miekkaa olisi tosiaan voinut ohentaa, ehkä on vähän liikaa tullut totuttua tuohon patukkamaisuuteen noiden teräaseiden kohdalla, kun olen lähinnä näiden 28-35mm figujen kanssa touhunnut toistaiseksi.

Jotain isompaa skaalaa olen ajatellutkin koittaa piakkoin, mahdollisesti Romeo Modelsin Warrior Monk tai JMD miniaturesin Persian Assassin, kumpikin 54mm figuuri.
Hienosti onnistunut mini. Maalaus ja värisävyt erinomaiset, iso plussa omasta konversioskulptauksesta.
Pekka N.
Upeasti maalattu figu jossa harmoninen värimaailma. Mad Puppetilla nättää olevan kiinnostavia malleja…
Maastossa voisi olla enempi sävyjä. Tummaa washia ehkä kaipaisi…
tulee mieleen borderlandsin raider. TODELLA hienosti maalattu