Pienoismallit.net

Ferrari 575 GTC

Malli kuvaa FIA GT sarjaan vuonna 2003 osallistunutta ja Estorilin kisan sinä vuonna voittanutta JMB Racing yksityistallin Ferrari 575 GTC:tä.

Malli on rakennettu Tecnomodelin hartsisarjasta, joka on laadultaan kyllä huippuluokkaa. Osien laatu ja sopivuus on hartsisarjaksi loistavaa. Väreinä käytin Zeron maaleja ja lakkana saman firman 1K lakkaa. Sisustan muutamia yksityiskohtia lukuunottamatta käytin pelkästään sarjan mukana tulleita osia.

Rakennusvaiheista tarkemmin tuolta: www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=7976

Pekka

Kommentit

Tämä on taas niitä malleja, joille kuvat ei tee oikeutta ollenkaan. Turussa tätä tuli kuolattua pitempäänkin. Nappisuoritus!
No jo on komeata jälkeä.
viikon malli. ihan tosi mahtava ferrari.
Jouni Koski 29.11.2009 21:41 Vastaa lainauksella
Itse kun tykkään sotkea, (säistää) mallini, tuntuvat nämä upeat automallit aina liian puhtailta. Sen takia ei ihan täydellinen, mutta erittäin komea malli.
Samaa mieltä kuvista,eivät tosiaankaan tee oikeutta tälle mallille. Hienoa!
Marate 7.12.2009 08:51 Vastaa lainauksella
Jounille sen verran, että autot joilla kilpaillaan, ovat ennen lähtöä yleensä hyvinkin uudenveroisessa kunnossa. Et varmaan ole nähnyt yhtään F1:stä likaisena lähtöruudukossa.
Kilpailun jälkeen ne ovatkin sitten jo melkoisen suttuisia kumista, pakokaasuista ja muusta liasta.
Niin ja vielä, autohan on ihan mahtava!
Niin, yhdyn täysin Maraten puheisiin, puhtaita ne aina on aluksi… Malli on aivan mahtava, ihme kun täällä on näin vähän näitä kommentteja, tai ei se ole ihme, tämä vetää sanattomaksi… Monesti näyttelyissä tätä ihaillut, ei löydy kyllä virheitä! En htään ihmettele, että on viikon malli, tämä on loistava…! Seuraavaa odotellessa…