Pienoismallit.net

Ford Pickup -53 Cutmelow

Aika matala lavapeli. Choppasin katon, leikkasin korin kyljestä siivun pois, lyhensin lavan, levitin takalokarit, levitin vanteet, muokkasin runkoa, etu- ja taka-akselille laitoin ilmajouset, lavalle kompuran ja painesäiliön, keulan ja perän ilmettä muokkasin myös. Takasiiven kromiteippaus meni alapinnalta vähän ruttuun. Yläpinta on kumminkin näkyvämpi puoli onneksi. Koneen kaveriksi pari turboa, niin eiköhän siinä ole riittävästi muutoksia yhteen pikkariin =).

Kommentit

Ihan siistiltähän tuo näyttää, mietin vain että olisiko oikeasti takakontiin jätetty kompuran ja säiliön väliin kierre letku? Väittäisin että tuo olisi oikeasti tehty kovalla putkella ja kiinteästi. Kuka tykkää varmaan osaa arvostella enemmän miltä tuo näyttää, itseä ei oikein iske nämä "raiskatut" meno pelit.
Sunbeam 2.11.2009 12:44 Vastaa lainauksella
Fiksun näköinen peli…
Ihan ensimmäisenä pisti silmään LOISTAVA värivalinta. Sopivat erinomaisesti keskenänsä nuo…
Kantri 2.11.2009 15:44 Vastaa lainauksella
Kukin tablaa tyylillää,mun mielestä tämä ei ole "raiskattu",vaan hyvällä maulla duunattu oman näköisekseen.Mielestäni tämä on näin paljon mielenkiintoisempi,ei sillä etteikö muillakin vaihtoehdoilla saisi kanssa näyttävää autoa.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Raiskatulla tarkoitin näitä madallettuja yms. En ole vielä nähnyt yhtäkään live tai pienoismallia joka miellyttäisi silmää tuunattuna enemmän kuin mitä ne on alkuperäisinä. Voi olla että olen vanha kantainen tms mutta tämä on minun maku. Enkä väitä etteikö tuo olisi hyvin tehty, mutta omaa silmää miellyttäisi alkuperäinen joka on noin hyvin tehty.
Hieno fordi
ai saakeli kun on komea auto, värit ja tekniikka puoli kohdallaan.
kelpais tällanen oikeanakin.
moilanen. 3.11.2009 18:38 Vastaa lainauksella
kyl on kommia fordi ja tasainen maalipinta
Melko rankan kasvojenkohotuksen läpi käynyt työjuhta. Hienosti ja hyvällä maulla toteutetut muutokset, moottorindetaljit hienot mukava kokonaisuus;)
Kiitosta vaan kaikille! On tää omastakin mielestä melko onnistunut laite, kun ottaa huomioon miten paljon mä siihen muutoksia sain mahtumaan. Keulan ilme ei oo ihan paras, mutta antaa nyt olla, kun uudet projektit vie jo mukanaan.