Pienoismallit.net

Junkers Ju 87 G-1 stuka

Tämä Stuka on aiemmin tehty ja lisään sen vasta nyt kun sain digikameran.Tämä Stuka oli Sampolan pienoismalli näyttelyssä vuonna 2009.

Malli on maalattu Humbrollin emaleilla ja lakattu Revelin 1.

Kommentit

Hyvin onnistunut malli,ainoastaan T6 siirtokuva näyttää olevan vinossa.
Miska 25.10.2009 14:08 Vastaa lainauksella
lakkasikko ennen siirtokuvan asetusta? Hieno Stuka!
Lakkasin
Mikko Kettunen kirjoitti:
Hyvin onnistunut malli,ainoastaan T6 siirtokuva näyttää olevan vinossa.
Ihan hieno Stuka. Joissakin Amerikkalaisten Mustang koneissa oli tunnukset melko vinoon maalattu,Saksalaisista koneykilöistä en tiedä.Taisivat olla tarkkoja niiden suhteen.
Valokuvia voisi tietysti olla pari lisää, esimerkiksi oikea kylki ja koneen pohja eivät nyt näy lainkaan. Näiden kuvien perusteella joka tapauksessa hyvin onnistunut malli. Pari asiaa kuitenkin pistää silmään: ensinnäkin tuo Mikon ja Tepon mainitsema siirtokuva ja toiseksi minusta näyttää siltä, ettei kuomu oikein "istu" paikalleen, koska rungon ja kuomun alareunan väliin on jäänyt pieni rako, jota voisi paikata kitillä tai Micro Krystal Klearilla.

Joka tapauksessa varsin onnistunut "Tykkilintu".
Joo kuvia pari lisää. Mutta hyvältä näyttää, maalaus on varsin onnistunut. Komee ilmestys taivahalla;) en pisteytä vielä.
Lisään kuvia kun saan lisää levytilaa…
Lisää kuvia, ole hjuva. Potkureiden keltaisia tippejä ei vissiin ollut oikeasti ja missä on sivuvakaajan hakaristi? Antennitanko näyttää katkenneen.
Maalaus onnistunut hyvin näidenkin kuvien perusteella. Alaosat? Niin, dekaalit yleensä menevät rungon keskiviivan kanssa samansuuntaisesti/kohtisuoraan.
Pisteitä saat, kunhan laitat niitä kuvatuksia lisää!