Pienoismallit.net

KV-1 Model 1941

Tämä Hobbybossin Klimi oli laadukas ja helppo koota. Osat menivät hyvin paikalleen ja valujälki oli siistiä.Sarjassa tuli palatelat, jotka koottiin jigien avulla.Ne olivat kuitenkin hiukan liian lyhyet ja siksi teloihin jäi pari rakoa.

Malli on maalattu Humbrolin emaleilla ja pensselillä.Pohjamaalaus on tehty Revelin 40.
Tarkoitukseni oli tehdä tämä 1/48 Hobbybossin T-34/76 harjoitteluksi.

Tuo lokasuoja on ns. vaihdettu kun alkuperäinen on mennyt käyttökelvottomaksi, ja se on korvattu pellillä joka hitsattu paikalleen.

Kommentit

KimmoR 25.10.2009 12:57 Vastaa lainauksella
Ihan perussiisti malli mutta tuo oikeanpuolen lokasuojan repsottaminen irti pistää silmään.
LapioL 25.10.2009 14:41 Vastaa lainauksella
Ainakin mun silmiini ihan hieno Klimi… :)

Kk
Se oikean puoleinen lokasuoja on ns. vaihdettu kun vanha on mennyt rikki,siis oikeasti se on tehty ohuesta pellistä koska onnistuin pilaamaan sen alkuperäisen.
hienon oot saanut aikkaan
Harvinaisen hieno tankki on kyllä.
Iltoja. Hemmetin hieno klimi nuorelta rakentajalta. vanhennus onnistunut hienosti ja telojen pikkuraot ei haittaa kun muuten ovat sopivan raskaan oloiset.Maalipinta hyvä ja rakennusjälki yleensäki katseenkestävää. Eipä mainittavia puutteita, voihan se lokari olla rintamalla vääntynyt:)
Perhanan robusti Klimenti Voroshilov I!! Ei löydy moitittavaa. Oikean puoleinen lokari on irronnut hitsari/niittari Sergei Gomarovin, Tanksavod noomer pjät(5) jatkuvan kännäämisen takia jo ensimmäisessä taistelussa. Neljä pojoa!!
Riku Toppi 29.10.2009 12:43 Vastaa lainauksella
Onko tämä niitä missä on täydelliset sisäosat?
Ei,sisätilat tulevat ainakin hobbybossin t-34/76