Pienoismallit.net

Jaguar D-Type

1955 Le Mans voittaja-auto

Malli on rakennettu Fisher Modelsin erittäin yksinkertaisesta hartsisarjasta. Yksinkertaisuudestaan huolimatta rakennettu malli on mielestäni erittäin hyvin esikuvansa mukainen, kuten Fisherin mallit yleensäkin. Rakensin mallin suoraan laatikosta ilman sen kummempia lisäyksiä. Sisustan nahkaosiat maalasin Vallejon akryyleillä, kori on maalattu Motipin spraylla. Metallipinnoissa käytin Testorsin Metalizer sarjan eri sävyjä.

Laatikon sisällöstä kuvia täällä.

-Niko

Kommentit

Samuli 30.9.2009 19:18 Vastaa lainauksella
Hieno maalipinta :D Ruiskullako vedit?
Aah. Olen ehkä puolueellinen tällaisille aiheille…vakuuttavat nahkahihnat, siististi kiinnitetyt ajovalojen suojukset. Pyrstön numerolätkän läpi kulkevassa saumassa näkyy rypylää!
T.L. 30.9.2009 22:05 Vastaa lainauksella
Suhteellisen huonot kuvat verratakseni, esim. edelliseen malliisi.
Se, mitä näillä silmillä näkee, tästä monitorista… Olet parempaa tehnyt… ;)
nniemi 1.10.2009 07:39 Vastaa lainauksella
Kuvaajana en tosiaan loista… varsinkin tällaisten tummien mallien kuvaaminen tuntuu olevan kohtuullisen hankalaa. No, jokatapauksessa tuuppasin muutaman uuden kuvan, joissa tarkennus on ehkä oikeammassa paikassa. Pyrstön rypylääkin hiukan korjailin…

-Niko
Marate 2.10.2009 21:56 Vastaa lainauksella
Jotenkin nuo pyörät on eri paria itse auton kanssa. Olen ehkä ihan väärässä, mutta renkaat on "möhkön" näköisiä ja niiden visuaalinen "massa" on liian suuri.
Hmmm, aikas huonosti ilmaistu, mutta ehkä joku ymmärtää mistä puhun?
sk 3.10.2009 20:32 Vastaa lainauksella
Hieno kiesi! Tuo väri on Jaguarin "kilpailuvihreä"? Mitkä värit oli muuten E-typen tavanomaisia värejä - (malli odottaa hyllyssä).
nniemi 4.10.2009 08:00 Vastaa lainauksella
Renkaat saattavat näyttää isoilta, mutta kyllä ne kohtuullisen esikuvanmukaiset ovat.

Väri on British Racing Green, joka ei, kuten Ferrarin punainenkaan, ole mikään vakioväri. BRG on vaihdellut aikakaudesta ja automerkistä riippuen vaihdellut sävyltään huomattavasti. E-Typestä en varsinaisesti tiedä juuri mitään, mutta kyseessä on katuauto, joten värivalikoima on ollut melko laaja. Yllättävän usein ne ovat ainakin lehtikuvissa punaisia, toinen yleinen väriryhmä on metalliharmaan eri sävyt.

-Niko