Pienoismallit.net

Mclaren MP4-20

Vihdoin ja viimein nurkissa pyörinyt mclaren valmistui… hieman ontuvaa maalaustyötä sun muuta pikkujuttua kuten sivupontooneissa olevat valkoiset siirtokuvat. Tarvitsisin vinkkejä miten moiset saa taivutettua pintaa halaavaksi… onnistuin itse vain repimään kuvat kun jokapaikkaan jäi ilmakuplia ja tuntui mahdottomalta saada kuvaa siedettävästi kohdalleen. Noh, ensimmäinen pienoismalli sitten vuoden 1992 muistaakseni

Kommentit

Terve,
dekaaleihin auttavat mm. Microscalen Decal set ja Decal Sol, jotka pehmentävät dekaalin. Muitakin merkkejä on mutta itsellä noita käytössä.
Mallista voisi olla enemmän kuvia, jotta sen näkisi kauttaaltaan. Siirtokuvat epätasaiseen pintaan saa hyvin siirtokuvien pehmentimellä esim. micro solilla.

Edit: Ehdittiinkin sitten ensin ;P
Juu, yritin laittaa tarkempia kuvia joka kulmasta mutta jostain syystä joka kerta kun jotain uppaa niin laniboksi heittää yhteyden hukkaan… kiva. Yritetään jossain vaiheessa uudestaan. Kiitos molemmille vinkeistä!
Kuvia saisi olla enemmän.Ihan siistihän toi on, mitä renkaat vähän kiiltelee ei olleskaan huono;)
Kiitoksia! Tuota rengasasiaa vähän kans mietin, ajattelin hienoa hiekkapaperia… Meniskö ihan metsään?
Tomi Jutila kirjoitti:
Kiitoksia! Tuota rengasasiaa vähän kans mietin, ajattelin hienoa hiekkapaperia
Kokeile mattalakkaa ja vaikka ihan vähän harmaata sekaisin tai sit ihan vaan tota pelkkää mattalakkaa.
Itse hioisin ihan vain kevyesti vesihiomapaperilla kulutuspintoja, sen verran että suurin kiilto katoaa. Helppo homma.
Moi,

karhunkieli on yksinkertainen hiomaväline noihin rengas hommiin.
enemmän kuvia kiitos. itelläni on työnalla justiisa samanlainen
Sain viikko sitten valmiiksi tän saman mallin. Korin maalasin vuosi sitten ja nyt päätin tehdä alta pois kuleksimasta. Jäi pariin kohtaan ikävät pensselin jäljet, meinasin aluksi maalata matta-mustalla ja lakata sen. Tää näyttää paljon siistimmältä kuin oma, tarrat alkoi repsottaa pari päivää myöhemmin. Eturipustus naksahti poikki kun yritin asentaa pyörää paikalleen. Sais Revell siirtyä valmistamaan ruuvattavia renkaita malleihinsa :)
Juu, noi pyörät on kyllä pain in the ass. Sai olla varovainen ettei ripustukset napsunu. Meinasin laittaa tänne enemmänkin kuvia mutta mäkkireppana putosi muuttopuuhissa lattialle mukanaan muutama muukin esine ja tuloksena siivekkeet irtosivat ja pohja repsottaa takaosasta. Täytynee yrittää vääntää paikalleen nyt kun syksy taas saapuu ja mallailu alkaa kiinnostamaan.