Pienoismallit.net

F6F-3 Hellcat

Eduartin hyvä Hellcat jossa saman valmistajan self-adhessive etsit. Maalattu ruiskulla käyttäen Xtracolorin ja revellin maaleja. Koneen renkaissa sauma jota en voinut kitata umpeen koska green putty otti ja kuivui tuubiin. Kittaan sitten kun saan kittiä lisää.

Kommentit

Erittäin hieno Hellcat!
Todella hieno ja hienot vanhennukset
Juha K 27.9.2009 17:23 Vastaa lainauksella
Kivan näköinen Hellcat. Kerrrotko vähän tuosta moottoripellissä olevasta numerosta, se näyttää ihan siltä kuin se olisi kirjoitettu mustalla tussilla mallin kylkeen. Mitä nuo siiven tyvessä olevat läiskät kuvaavat? Onko ohjaamosta valunut jotakin siivelle?
Tämä mallisi on tosi hienosti tehty ja hyvin maalattu.Itseäni miellyttää etenkin tuo alemman harmaan ja ylemmän sinertävän sävyn taitavasti tehty pehmeä ja upea rajaus jossa nämä kaksi erilaista värisävyä kohtaavat toisensa ja lähes huomaamatta onkin alempi harmaa vaihtunut ylempään siniseen.Myös siirtokuvat olet saanut istumaan mallin pintaan siten kuten niiden täytyisikin olla, niin että ne eivät liioin hopeoi ja alla olevat paneelirajat ovat esillä,kaikkiaan hienoa työtä…tuo lisääkin mallejasi esille
Juuso 27.9.2009 17:43 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista kaikille. Juhalle:numero moottoripellissä on siirtokuva joka on kuulunut tähän Lt. William C. Moseley:n koneeseen kesäkuussa 1944. Nuo siiven tyvessä olevat läiskät ovat olevinaan kulumaa joka on syntynyt siivellä kävelystä.
Mainion näköisen koneen oot tehnyt.Nuo renkaiden saumatkaan ei ainakkaan kuvissa näytä haittaavan.
Siirtokuvista plussaa.
"kuluma" läiskät häiritsee. Kuvassa 3 näyttää että perä on kierossa?
Esa Heikonen kirjoitti:
Kuvassa 3 näyttää että perä on kierossa?
Katselin aivan samaa mutta, toivottavasti vain kameran optiikka vääristää… ?!
Muutenhan tuo on ihan mainion näköinen kone.
Juuso 8.10.2009 15:18 Vastaa lainauksella
Kamera taitaa vääristää sillä ei perä oikeasti ole kiero tai sitten en sitä itse huomaa
Juuso kirjoitti:
Kamera taitaa vääristää sillä ei perä oikeasti ole kiero tai sitten en sitä itse huomaa
Tuskin kamera vääristää sillä omaan silmään näyttäisi kuin kuva ei olisi aivan täysin kohtisuoraan ylhäältä otettu. Tästä saattaa tulla vaikutelma, että pyrstö olisi kiero.