Pienoismallit.net

Scout Sergeant Telion

Games Workshopin figuureista rakennettu pieni vinjetti ilman sen suurempaa juonta. Figuurit ovat suoraan paketista lukuunottamatta pensaasta hyppäävän soturin viiriä, jonka tein paperista ja Space Marine kersantin aseen perää, joka on rakennettu muoviputkesta liimailemalla.

Figuurit on kokoamisen jälkeen maalattu Vallejon akryyleillä, minkä jälkeen käsitelty pastelleilla. Yritin tehdä "kessun" viittaan mahdollisimman kevyet blendit, tiedä sitten onnistuiko kuinka hyvin näin ensikertalaisena :) Kessun pitäisi muutenkin olla kovia kokenut fighteri, mikä näkyy kuluneissa varusteissa ja kasvonaamioväreissä…

Alusta on tehty muovisesta pullonkorkista, johon on pikaliimalla kiinnitetty kivisirotetta. Itse alustaan on pyritty tekemään metallinen lookki kuivapensselöimällä se gun metallilla. Maaston pensas on tehty messinkilangasta ja kettiöstä löytyneestä oregaanosta kun ei parempaakaan lehtimateriaalia ollut saatavilla.

Maisemassa olisi tarkoitus olla yön tuntua tumman puhuvalla värimaailmalla, jota korostaa päällekytketyt pimeänäkölaitteet. Kaiken kaikkiaan kiva projekti, jossa sai käyttää luovuutta oikeastaan kaiken suhteen. Kaikenlainen kommentointi, erityisesti rakentava kritiikki on mitä tervetulleinta.

Kommentit

Värikäs ja vauhdikkaan näköinen vinjetti. Puun asento ja figujen nojailu antaa tunteen, että olisi kovakin vastatuuli:)
MRB 26.9.2009 03:24 Vastaa lainauksella
Kiitokset kommentista. Kersantin viitan lepatuksesta lähti juuri idea luoda vinjettiin tuulista meininkiä, hyvä jos tämä on välittynyt katsojille asti :)
Kantri 26.9.2009 16:00 Vastaa lainauksella
Tuosta yön tunnusta,olisikohan saanut kuvatessa paremmin esiin,mustalla tai jollain tummalla tausta pahvilla,
tämä vain arvaus.Vinjentistäsi minun on vaikea arvostella kun itse tällaisia en ole tehnyt,mutta mielestäni ihan ok,kun aika pienikin vielä.Tuulinen olo välittyy kanssa katsojalle.
MRB 30.9.2009 02:53 Vastaa lainauksella
Pari uutta kuvaa lisätty. Musta pahvikin olisi ollut, mutta jostain syystä päätin käyttää sinistä. Olisi mukava saada palautetta itse maalaamisesta, mitä voisi tehdä paremmin?