Pienoismallit.net

Kaapattu Pz IV f1

Koska itsestäni alkoi tuntumaan pikkuhiljaa, että dunkelgelbiä tulee jo korvista ulos niin päätin rakentaa jotain hieman erilaista. Sarjassa tuli mukana siirtokuvat neukkuvaunulle niin värimaailmaa ei tarvinnut kauaa pohtia. Voisi sanoa, että tämä oli välipalamalli auttamassa kadonneen mallailumotivaation löytymistä. :) Kaikenkaikkiaan mielestäni erittäin onnistunut malli. Ehkä jopa paras tähän mennessä. Rakennuksen aikana kävi myös mielessä pari dioraamaa, mutta jätin ne pois koska en halunnut pilata onnistunutta mallia kehnolla alustalla.

Maalasin malliin melko rajut modulaatiot, mutta olisi pitänyt varmaan tehdä vieläkin räikeämmät sillä eipä valmiissa mallissa sitä juuri erota. Tottahan toki tämäkin voi olla jo liikaa kaikkein fanaattisimmille old-school mallareille kaikkine likaisuuksineen. ;) Jätin myös osan työkaluista pois kuten monissa kaapatuissa vaunuissa näkyi olevan. Muuten en sortunut referenssejä vilkuilemaan vaan pysyttelin kokoajan näyttävyyden ja realismin rajamailla.

Kommentit

On hiano! Mukavaa nähdä saksalais valmisteista kalustoa eri värisenä ja maalaisena ku on
hiukan kyllästynyt normaaleihin. Vaihtelu virkistää!
Ja näyttävä vaunu onkin, piristävän erilaista. Mutaisuuskin sopii kuin (panssari)nyrkki silmään :) Hieno!
Aivan he****tin ruma, mutta hiton hyvin tehty. Siirtokuvista, teloista ja niiden painotuksesta plussaa.
Onpas robusti viritys! Toteutus sarjassa "muddy captured" oikein hieno. Siirtokuvat erittäin onnistuneet. Sitten hiukka nipotusta: Pakoputken äänenvaimennin kyllä kivasti ruostunut, mutta kannakkeet vähän liian siistit. Katkennut vaijeri pistää hieman silmään siisteyden vuoksi. Mutta kyllä se on kaiken kaikkiaan hienosti "sotkettu"!!
Kiitos kommenteista. Pisteetkin näyttävät jakautuneen yllättävän tasaväkisesti. :)

Pitää vielä ennen näyttelyyn viemistä vähän liata vaijeria ja pyyhkäistä kevyt lika myös vaimentimeen.
Erittäin taidokasta työtä,kuraus ja chipit suorastaan mykistäviä!