Pienoismallit.net

Hanriot HD.2

Jenkkilaivaston harmaa vesihimmeli.
Malli esittää luutnantti Bamberryn lentämää konetta vuoden-17 syksyllä.
Malli oli hyvin rakentuva ja yksityiskohdat taattua Eduard-laatua.Ainoa häiritsevä asia oli siirtokuvat jotka
tuntuivat tosi paksuilta,joten hopeointia esiintyy lakkauksista huolimatta.

Kommentit

Hieno ja hyvin tehty malli! Sympaattisen näköinen lentolaite… Mielestäni potkurin maalaus todella onnistunut,muutenkin oikein tasapainoinen esitys! Ollut varmaankin mielenkiintoinen lennettävä. Paljonkohan näitä aikoinaan rakennettiin?
Upiasti rakennettu malli.Takilointi onnistunut hyvi,rakennusjälki hyvää.Mistä teit ton takiloinnin?
Takilointi on 0.14 siimaa ja maalattu humbrolin gunmetalilla.
On erehdyttävästi aidon oloiset noi vaijerit.Itse yritin tehdä tosta käämilangasta mut ei se oikein toiminut,ja ssit tuli tota lankaa käytettyy.Ei mikään hyvä takilointi tavara;)
Ai hitto!

Onpa nätti! Eduardin Hanriot on yksi suosikkisarjoistani, mutta tätä kellukekonepaketointia en ole siitä tullut hankkineeksi. Nyt tuntuu että pitäisi!

Mallisi todistaa taas kerran, että Eduardin Hanriot on hieno suoraan laatikostakin, tädennettynä tietysti takiloinnilla, joka sinulla on ihan ensiluokkainen (omaan ekaan Hanriottiini en jaksanut vetäistä tuplavaijereita!).

Jotakin korjauksia näköisyyden parantamiseksi voi tietysti kuitenkin aina tehdä: Hanriot HD.2:sakin oli lyhyt pätkä rungon takapäästä jätetty verhoilematta. Moottorisuojuksessa oli alhaalla edessä tuuletusaukko, joka Eduardin osasta puuttuu. Moottorin ilmanottoputketketkin Hanrioteissa, kuten monissa muissakin aikakauden koneissa, sojottivat nokan sivuilta hieman ulkona.

Kirjatietojen (Davilla & Soltan) mukaan Hanriot HD.2:ssa oli Clerget -moottori. En ole kuitenkaan onnistunut löytämään valokuvaa, joka vahvistaisi tämän varmasti. Useimmat mallarit näyttävät laillasi laittaneen Le Rhonen mallinsa nokalle.

t. Mikko
bam bam , pläts veteen, komee vesitaso, upea.