Pienoismallit.net

Brewster 239 Buffalo

Special Hobbyn iso Brewster. Rakennettu laatikosta löytyvistä paloista.
Maalattu Revellin väreillä ja ruiskulla. Normaali musta vihreä yläpuoli.
Musta ylimaalattu valkoisella . Vesihiomapaperilla hiomalla yritetty
tehdä kulunut talviväri.

Kommentit

Yleensä, en kommentoi lekoja. Mutta tämän talvicamo on onnistunut mielestäni hyvin. Pisteet siis siitä :)
Komeesti rakennettu isomman skaalan ruusteri.Talvinaamion kulumat onnistunut hyvin,rakennusjälki kaikinpuolin hienoa.Eipä juuri moitittavaa,ehkä vähän rankempi säistys mut hyvä näinkin.Luin tästä koneesta et ämä olisi palanut konehallissa ku vanja pommitti immolan kenttää 2,7,44 mut olix se näin? joku viisaampi varmaan korjaa.Tyylikäs malli kuitenkin.
Tosi hyvin onnistunut malli. Ehkä jotkut kohdat loistaa "liian" puhtaina suhteessa muuhun. Mutta hieno joka tapauksessa.
Hieno BW. Hyvän näköisen koneen olet saannut aikaan, ja talvikaavio aidosti kulahtaneen oloinen, paitsi ehkä yhtä kohtaa, mutta muuten. Rohkaisevaa nähdä että tuosta saa hyvän koneen tehtyä, sen verran olen itse hikoillut vastaavan kanssa, ja silti olen vasta alussa.
Todella upea malli, en keksi mitään purnattavaa.
komea bw!!!
On todella onnistuneen näköinen Taivaan helmi. Itse pitäisi samainen projekti aloittaa, kunhan tässä kerkiää. Keulassa keltainen ehkä turhan puhdas muuhun verrattuna.
Oikein hieno ruusteri. Talvicamo onnistunut hyvin. Ei ole mielestäni liian siisti. Muistaakseni tätä kirjoittaessa Immolassa 2.7.1944 palanut ruusteri oli se, millä mm. Hans Windkin lensi jossain vaiheessa, siis juuri tämä BW-393. Koneella pudotettiin eniten vastustajan koneita(siis eniten tällä konetyypillä) peräti 41 kpl!!
Talvinaamio on mielestäni varsin autenttisen näköinen. Vaikea temppu, mutta tässä selvästi onnistunut.
Itselle heräsi kysymys mieleen, että onko tuo talvinaamiointi tehty "kentällä" itse lentäjän tai huoltohenkilökunnan toimesta? Jos näin on niin miksi kaikki tunnukset ovat naamioinnin päällä? itselle tulisi mieleen että tunnukset on tehtaalla tehty ja naamiointi kentällä, joten tässä ne olisisvat väärinpäin. ja muutenkin nuo turhan "pakasta otetut" tunnukset häiritsevät muuten kuluneen näköistä konetta.
Tämä nyt oli maallikon näkökanta, viisaammat voivat korjata
Varmaan osattu suojata tunnukset siten että maalia ei niiden päälle mene ;) Näppärännäköinen Brewster.
Esko Rusi 30.9.2009 19:10 Vastaa lainauksella
Hienosti onnistunut. Itsellä tekeillä Juutilaisen BW,samaa tekniikkaa talvimaalauksesta olen kypsytellyt useamman kuukauden. Saa nähdä miten onnistuu,hieman jännittää.
Olmo 7.10.2009 16:51 Vastaa lainauksella
Tosi hyvin onnistunut noi valkoiset alueet, en oo nähny montaa paremmin onnistunutta (ehkä en yhtään). Pikkaisen tuntuu siltä että jotkut kohdat ovat liian puhtaita (esim. nokan keltainen alue, mutta siitä huolimatta tosi hyvä malli.