Pienoismallit.net

Hawk Mk.51 HW-303

Tässä Airfix peruspaketti Red Arrows Hawk muunnettu kotimaiseksi versioksi. Kokoaminen oli työläs kitti kului paljon ja osien yhteensopivuudessa on toivomisen varaa kuten kaikissa vanhoissa Airfix tuotteissa. Valukehikot olivat punaista muovia joten pohjamaalauksen oli oltava hyvä että ei kuulla läpi. Yritin tehdä tästä sellaisen Hawk kun ne tulivat Britti naamiokaavio ja siirtokuvat GALDECAL arkilta.
Ohjukset otin eräästä F-16 paketista en tiedä ovatko oikean laiset mutta muutamia kuvia mitä Hawk hävittäjästä minulla on päätin laittaa tälläiset. Malli on jälleen maalattu Revell maaleilla ja pensselillä.
Ei niin onnistunut malli mutta mukava lisä omaan suomikone kokoelmaan.

Kommentit

Vaikka itse sanot että ei niin onnistunut malli, niin minusta näyttää varsin hyvältä. Ja kuvien laatu on parantunut huomattavasti edellisiin malleihisi verrattuna. Ainoa mikä pistää minun silmääni on pieni hopeointi kokardien ympärillä.
Juu, kuvien laatu ja informaatioarvo parantunut radikaalisti, kun tausta on yksivärinen. Ovat tosin vielä vähän pimeänpuoleisia, kaipaisivat lisää valoa tai valotusta. Nyt ei värisävyt oikein toistu luonnollisina.
Malli näyttää hyvin onnistuneelta, vaikeuksista huolimatta.
T.L. 6.9.2009 15:20 Vastaa lainauksella
Luonnonvalolamppu on kova sana…
Nätti Haukka. Parannusta tosiaan havaittavissa.
Mainio vempele, Näit ei niin paljon ilmassa näe et mukavaa nähdä täällä mallina.
Hieno ja onnistunut kone.Maalipinta on hieno samoin rakennusjälki;)
(poistettu)
Ennenhän maastokuvion ja vaaleanharmaan raja oli epätasainen.
Kuva:Puolustusvoimat
www.ilmavoimat.fi/imgarchive/tukikohtakuvat/galleria_hw1.jpg

Tässä taas airliners.net:istä HW-329