Pienoismallit.net

Blackbeard

Kommentit

Komean näköinen karju, puun olet saanut tehtyä todella hyvän näköiseksi. Parran maalaus on kanssaonnistunut todella hyvin. Vain papukaija puuttuu.
Kaikki herran ympärillä oleva onnistunut todella hyvin ja ovat realistisen oloisia. Herran itsensä voisi heittää johonkin sarjakuvaan/piirrettyyn leffaan ja jos sellaista olet tavoitellut, olet mielestäni onnistunut aikalailla nappiin.
Sam Susi 5.9.2009 09:46 Vastaa lainauksella
Jaha… Ei sitä omaa figuuria enää kehtaa edes pistää tänne tämän jälkeen…

Lyhyesti sanottuna loistava. Pidän varsinkin mustaruutikiväärien puujäljitelmistä. Eihän tuo ole kovin isokaan kooltaan. En keksi nyt ainakaan tähän hätään mitään kritisoitavaa.

Taisi olla aika turha kommentti, mutta oli pakko sanoa jotain. :)
YARRRRRR! Todella merirosvomainen, sopivan kokoinen tuo laivan palanen, puupinnat on todella hyvin tehtyjä. Kyllä, hieno se on, siitä ei pääse ylitse eikä alitse.
Taas kerran Petri pisti parastaan: ) En kait mää ainaskaan löydä mitään moitittavaa tästä, mutta tuo metallitanko pistää silmään( siis se joka on tuon mallin alapuolella).

'Edit. Ookko aatellu tehä jotain artikkelia tosta puun maalaamisesta? Nimittäin tosi aidon näköstä.
Onpas kyllä komea!
Eikait näissä sun malleissa ole hirveästi parantamisen varaa, että ei voi sanoa kuin että Hieno on!!
Kyllä pieni on kaunista.
Hienoa työtä! Kuten Turusen Timo tuossa sanoikin jo, puun maalaamisesta voisit kirjoittaa pienen jutun.
Todella hieno.
Puupinnat ovat hienoja, niin kuin tuossa edellä on jo sanottu, mutta aseiden puunsyyt erottuvat vähän turhan voimakkaina.
Hieno on BB.;) Kyllä puunmaalaus SBS ois kova sana!
Juho M. 5.9.2009 19:03 Vastaa lainauksella
Hienosti olet kuvannut isoisoisoisäni. ;-) Erittäin hyvin onnistunut. Viikon figuuri, ellei jopa viikon malli! 8)
Tosi Tosi hieno kunnon merirosvo Malli puujalka vain puutuu
Ansaitusti viikonmalli.
Todella hienoa työtä kaikin puolin. Yksi pieni parannusehdotus: tee samaan mittakaavaan kunnon merirosvopriki herran alle, niin näyttävyyttä tulee roimasti lisää ;-)
Kuten jo yllä mainittu, niin nuo aseitten tukit hivelee silmää.
Marate 14.9.2009 20:25 Vastaa lainauksella
Kaikkiin mietteisiin voin hyvin yhtyä, mutta tuon parran mielikuva on ihan muuta kuin parta, mieluumminkin maalattu porsliiniparta - parta ei kiillä (niin kuin ei vanhat puuvillavaatteetkaan).
Timon ja Samin sanoihin yhdyn myös. Puunmaalaus artikkeli olisi kova juttu. Kun lupauduin tekemään purjelaivan, joka on tietty puuta. Hieno figuuri jälleen kerran Petri. Onnea Euroon.