Pienoismallit.net

Fiat 500

Hiivatti on maalattu Auto-air colorin punaisella. Autosta puuttuu vilkut, koska heitin valurangat ilmeisesti huolimattomuuttani roskikseen. Alcladilla maalaus meni hieman pieleen, koska jäljestä tuli hieman pilkukasta. Malli oli tamiyan, joten se oli muuten aika helppo rakentaa.

Kommentit

Todella komia. Tuo vilkkujen lisääminen paransi mallia. Ei näytä ollenkaan pikku-autolta vaan ihan oikealta. Ovien rakoset on hyvin tuotu esille ja maalipinta ei ole ikävän monotoninen. Eräs parhaista automalleista täällä ikinä. (ja ei, mulla itsellä ei ole FIATia)
Tekijän ikä 11v.
Pidän tästä viusta kovasti. Uutta putkeen vaan.
Minusta tää näyttää pikku puutteistaan huolimatta ihan sympaattiselle pikku Fiiulle. Oikein uskottavan oloinen malli.
mika t. 31.8.2009 14:39 Vastaa lainauksella
Kyl on söpö pikku pirssi. Harmi vaan noi vilkut, niiden paikat pistää silmään aika pahasti. Olisi kannattanut miettiä jotain korvaavaa, tai peittää niiden paikat kokonaan. Muuten on kyllä hyvin onistunut kasaus/maalaus.
Nätti pompannappi, vilkkujen puuttuminen tosiaan hyppää silmille. Muuten erinomainen, varsinkin renkaat näyttää hyvältä.
Jos haluaa, niin väsäähän nuo vilkut jostain kirkkaasta valurangasta tms. Hieno noin ylipäänsä.
Kyllä, todella nätti. Ihan älyttömän hieno ikään nähden, jatka samaa malliin
Iskä löysi Fiiuun uudet vilkut, joten katsellaan löytävätkö ne paikoilleen ennen Ämmassuon kuljetusta;)
Juha tuli juuri Lahdessa toiseksi tällä mallilla, joten taitoa löytyy, nuoren iän lisäksi :)

Vilkkujen puute on ilmeinen, ikkunoiden tiivestelistat hieman liian huolettoman oloiset ja näkevätkö silmäni erään automallien "helmasynnin" :) eli koristekapseleissa ja vanteissa on hieman valurankaa, joka loistaa rengasta vasten?

/marko
Kyllä on mallarin ikään nähden upea malli. Meikäläisen mallit kalpenee tämän rinnalla, ja mullon sentään ikää 28v. Ei muutako uuet vilkut paikalleen ja pari lisäkuvaa sen jälkeen. Laitan pojot vasta sitten ;)
Sam Susi 31.8.2009 18:05 Vastaa lainauksella
Siis huh! Ajattelin tekijän ensin olevan joku vanha parta, mutta tämänhän on tehnyt vielä minustakin nuorempi. Loistavan erinomaista työtä ikään nähden ja muutenkin! Ainoastaan vilkkujen puuttuminen nipistää pisteitä, kuten Tapiokin jo sanoi. Ajatelkaa millaisia tekijän mallit ovat parinkymmenen vuoden päästä…
No niin, nyt on hiivatissa vilkut, ja kuvakin on lisätty.
Sam Susi 31.8.2009 18:18 Vastaa lainauksella
Vielä parempi. Harmi, kun pisteytin jo.
Kantri 31.8.2009 18:20 Vastaa lainauksella
Samuli Suonenvirta kirjoitti:
Vielä parempi. Harmi, kun pisteytin jo.
Käsittääkseni uusien kuvien myötä voi nostaa tähti määrää, mutta ei laskea.
No nii, ilme parani huomattavasti! Jatka samaan malliin :)
Sam Susi 31.8.2009 18:59 Vastaa lainauksella
Kantri kirjoitti:
Käsittääkseni uusien kuvien myötä voi nostaa tähti määrää, mutta ei laskea.
Aivan, niinhän voikin. Kiitos muistutuksesta.
Petri Ola 31.8.2009 19:59 Vastaa lainauksella
Onpa hieno Fiat "cinquecento" - appiukko ajeli tälläisilla parikymmentä vuotta. Taisi jossain vaiheessa olla farmariversiokin alla. Kaikki asialliset hommat hoitui. Moottoriteillä vain meinasi jäädä jalkoihin. Maalipinta vaikuttaa just sopivan Fiatmaiselta. Ei mitään Ferrari hohtoa, vaan arkisen punainen.

Petri
Petri Ola kirjoitti:
Onpa hieno Fiat "cinquecento" - Moottoriteillä vain meinasi jäädä jalkoihin. Maalipinta vaikuttaa just sopivan Fiatmaiselta. Ei mitään Ferrari hohtoa, vaan arkisen punainen.

Petri
On hieno Fiat,pois on kaikki Viat.Ei ainakaan 600;satasella jääny autokilpailussa jalkoihin,sain ykköspokaalin joskus.No siinä ei ollut ku reilu 20 autokuntaa mukana ,mut ainoa 600 ja voitti kerran.Pitäis itsekkin huomenna mennä katselemaan mitä pienoismalleja olis tarjolla autopuolellakin välillä.Tämä on inspiroiva punainen auto ja hienosti tehty.
Tosi komea ja onnistunut kokonaisuus nuorelta rakentajalta;) ei muuta ku uutta vaan tekeen.Saispa jostain tollaisen viissatasen korin tulis aika pirteä jokkis auto kun laittais 1600 twincamin taakse ja kuplan kakspuolikkaan lootan.Noh meni vähän haaveiluksi.Maalipinta on minun mielestä hyvin onnistunut kuin koko autoki,ei ollenkaan muovi/lelumainen
täytyy kyllä sanoa että en ole koskaan kuullut/nähnyt noin nuorta mallailiaa joka osaa oikeasti rakentaa siistejä autoja, kuten nyt tämä. ihan kateeksi käy kun on niin hieno :D