Pienoismallit.net

Harbour Tug

Hinaaja

Tällainen revellin satamahinaaja tuli rakenneltua. Maalasin aluksen melkolailla oman mieleni mukaan, sarjan ohjeet kun tuntuivat jotenkin sopimattomilta tähän malliin. Ei mikään mukava kasattava, valujälki aika huonoa ja pari osaa puuttui (luultavasti). Mm. kaiteita ei tunnistanut ennen käsittelyä viilalla ja veitsellä.. Keulaan ja kylkiin kuuluisi törmäyssuojat, jätin ne tarkoituksella pois koska mielestäni näyttää paremmalta ilman.

Jonkinlaiset ikkunat pitäisi saada väsättyä, kiinnitys ei ole helppoa tässä vaiheessa kun hytti on jo liimattu.. Ideoita otetaan siis vastaan:)

Kommentit

Oikeinkin kivan ja silmää miellyttävä oloinen hinaaja. Ainoa miinus on ehkä hinaajan tärkeimpien työvälineiden puute. Eli siis hinaus touvit puuttuvat täkiltä. Mutta tykkään kyllä kovasti lisä plussaa myöa valtavirrasta poikkeavasta mallin valinnasta.
Mukava, valtavirrasta poikkeava aihe. Ikkunalaseja todellakin kaipaa, mutta en kyllä äkkiseltään osaa kertoa millä niitä enää tässä vaiheessa toteuttaa. Myös Jarin mainitsemat hinaustouvit toisivat lisää "sitä jotain", kuten myös vaikkapa muutama kiinnitysköysikin. Mainitsit että kaiteet olivat melko huonolaatuiset. Olet tehnyt niiden kanssa hyvää työtä, mutta vaihtoehtoisesti ne olisi ehkä kannattanut tehdä sopivan paksuisesta metallilangasta.

Noista kommenteista huolimatta hieno malli. :)
Ikkunoiden teko onnistunee näin jälkeenpäinkin Micro Kristal Klearilla.
Antti K 25.8.2009 15:14 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista! Lisäilin nyt joitakin köysiä ja muutakin pientä. Ja kiitos Tomi vinkistä, pitääpä hankki tuota ihmeainetta jostakin.
J Pokki 25.8.2009 15:17 Vastaa lainauksella
Suomessa myy ainakin Combat Models, Tietonikkari, Harraste, Kuivalainen ja taisipa Mallikauppakin pitää joskus myynnissä. Hinta liikkuu jossain 5 € / purkki ja purkki riittää noin loppuiäksi ainakin tämänkaltaisissa käyttökohteissa.
Hyvä, lisäykset toivat mielestäni heti lisää ilmettä malliin. Nyt vain vielä nuo ikkunalasit niin aina paranee.
Annoin eilen kolmosen, lähinnä hyvän säistämisen takia. Nyt kun katsoo uusia kuvia niin malli on laseja vaille nelonen.
Eemeli 25.8.2009 18:37 Vastaa lainauksella
hieno on malli. eri onnistunut
Todella hieno, vanhennuksineen kaikkineen. Mie tykkään.
Antti tuohan on kuin eri malli noiden lisäysten jälkeen. Kuvatkin ovat erittäin selkeät sekä terävät. Nuo ahteri kuvat varsinkin ovat edukseen hinaajalle. Erittäin hyvä ja onnistunut kokonaisuus.
Antti K 26.8.2009 11:08 Vastaa lainauksella
Kuvat paranivat kummasti kun vaihtoi pokkarista digijärkkäriin :) Kiitos kun kommentoitte, vinkit tulivat tarpeeseen.
Tosi hieno ja jotenki sympaattinen alus.Aihe mielestäni mielenkiintoinen ja vähän erilainen,upeasti rakennettu ja toimiva maali/vanhennus;)
Eino Salo 26.8.2010 16:07 Vastaa lainauksella
On kovin soma, silmä lepäilee. Vanhennukset onnistunut erittäin mukavasti. Itsellä olisi tuolla hyllyssä sama paatti kokoamistaan odottelemassa. Epäilen tämän nähtyäni, että hyllyyn kannattaa minun kyseinen sarja unohtaa.
Antti K 5.9.2010 16:00 Vastaa lainauksella
Toni Heikkinen kirjoitti:
On kovin soma, silmä lepäilee. Vanhennukset onnistunut erittäin mukavasti. Itsellä olisi tuolla hyllyssä sama paatti kokoamistaan odottelemassa. Epäilen tämän nähtyäni, että hyllyyn kannattaa minun kyseinen sarja unohtaa.
Kiitos kommentista. Luvassa reilusti hiekkapaperointia, ainakin jos sarja on valultaan yhtä huono kuin omani oli. Ehkä se oli maanantaikappale, en tiedä.. Ei muuta kun rakentelemaan vaan!
hieno paatti, ite sain just tuon saman valmiiks vklp ja nyt on kuvat täällä myös. onhan tuo paljon hienompi ku minun oma. olen samaa mieltä sinun kanssa että ohjeen värit eivät oikein sopineet laivaa ja tein itekkii omalla mielellä maalaukset, pakko kyllä vielä sanoo että hieno!