Pienoismallit.net

`07 Shelby GT500

Tuplaprojektin jälkimmäinen osa on nyt valmis. Autoon tein pari pikkumuutosta kuten alustanmadalluksen ja vannekonversion joka oli odotettua työläämpi. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Ajatushan oli tehdä tästä samanlainen väreiltään kuin `69 Shelby ja hyvältähän ne näyttää vierekkäin ;) Toki rakennusjäljessä on vielä paranneltavaa, mutta tämä on jo parempaan päin. Lisää kuvia ja rakentelutarinaa linkin takana: www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?t=7982

Kommentit

Kyllä pentele on hieno! Olet onnistunut hyvin tämän auton kanssa rakennusjälki on hyvää maalipinnassakaan ei moitteita.Konehuone on hienosti viimeistelty,ainoastaan renkaat kiiltää hieman liikaaa mut hieno on;)
Komppaan Jarnoa, on kyllä aivan käsittömän hieno. Maalipinnan hile on realistisen näköinen. Ei minusta vanteet kiillä liika, mutta ainoa miinusta minulle tuo on tuo konehuoneen sylinterikannen väri, aavistuksen liian kirkas
on hieno! ei voi muuta sanoa
AJ 22.8.2009 11:41 Vastaa lainauksella
Moi Janne,

komppaan myös edellä olevia; erittäin hieno Ford "Pony" Shelby GT500; huipputyötä!
Kiitoksia kaikille palautteista! Ilahduin myös siitä että muutkin ovat huomanneet mallailutasoni kohonneen edellisistä malleista. Verraten nuita pojojen keskiarvoja, kiitos vielä. Positiivinen palaute lämmittää aina mieltä ja innostaa tekemään seuraavaa mallia paremmin. Negatiivinenkin palaute on siitä positiivista että yleensä niistä on hyötyä, kuten nyt tuo renkaiden kiiltely. Hyvä huomio Jarnolta kyllähän ne liikaa kiiltelee, mutta kun olen parissa viime mallissa keskittynyt tuohon muuhun ulkoasuun niin renkaat on jääneet vähemmälle huomiolle. Noh jospa seuraavassa projektissa muistas vähän hiasta kiiltoa pois ;) Lisäkommentit tervetulleita!
Huikee, Oikeen Huikee. Kerrassaan komean näköinen maalipinta.
Enpä minäkään moitittavaa Jannen Mussesta löydä, joten kehut ja onnittelut hienosta mallista lienevät paikallaan. Jaa niin nuo renkaiden venttiilit? Ne olis kiva realismia lisäävä juttu.
Kiitos kiitos! Maalipintaan olen itsekkin tyytyväinen, yks parhaimpia ellei jopa paras maalipinnaltaan minun malleista. Toki lakka ja kiillotus olisi tehnyt ulkoasusta vieläkin huikeamman, mutta kelpaa mulle näinkin. Ismo: nuo renkaat olivat auton työläin osa ilman niitä venttiilejäkin, mutta ehkä tulevissa malleissa muistan senkin detaljin ;)
Marate 22.8.2009 16:21 Vastaa lainauksella
Taitaa tulla toinen peräkkäinen auto viikon malliksi, ja vaikka ei ihan tulisikaan, niin hyvät pojot kuitenkin?
Kaunista. Vaikka ajelenkin moottoriwerstaan diisselillä on yksi ehdottomista suosikkiautoistani juurikin Mustang. Ja tämä on hieno.
Kiitos kannustavasta palautteesta!
Nordu 23.8.2009 15:37 Vastaa lainauksella
Moroo,
komee Shelby.
Kiitos Nordu. Pojot näkyy :)
pitkään mietin et sanonko mitään tästä mallista.. noh, nyt aattelin et voisin sanoa. mun mielestä väri on todella onnistunut, onhan se lähellä alkuperäistä shelbyä. plussaa siitä, mutta ei pelkkä korin väri saa määrittää koko mallia. voisin sanoa että valitettavasti näin tämän auton sisustan fcma:n sivuilla ja voisin sanoa että toteutus oli ainoastaan keskinkertainen. rajausteippiä olisi voinut monessakin kohtaa käyttää, esim. penkeissä ja ovipaneeleissa. näillä sivuilla ei sisusta näy ja se onkin käyttäjän valinta, viisas veto sinänsä ;). eniten minua häiritsee konehuone. en nyt ole ihan varma koneen alkuperäisestä väristä, mutta henkilökohtainen mielipide on, että tuo smurffinsininen on aika kamala. ehkä aidontuntuntuista fiilistä olisi luonut jos moottoriin olisi kuivaharjattu metallivärejä päälle. tää viesti nyt ehkä oli aika jyrkkä ja negatiivinen, mutta rehellisesti sanottunua olisin ulkokuoren perusteella tahtonut antaa 3 tähteä, mutta sisustan ja konehuoneen toteutuksesta on pitkin hampain pakko pudottaa tähdet 2,5:een
ja unohtu äsken: tota sinistä on pakko käyttää jossain tulevissa malleissa, kiitos siitä :)
Kiitos Häpä palautteesta. Tuota rajausteippiä oli hieman pakko säästellä sisustan kohdalla kun ulkokuoreen sitä tarvi aika paljon. En ole itsekkään näin jälkeenpäin ihan tyytyväinen tuohon sisustaan, mutta kyllä se menettelee. Konehuone ei ole lähelläkään alkuperäistä (alumiininen), koska halusin maalata sen perinteisiin Fordin väreihin, eli moottori on oikeasti ihan kivan sininen. Se nyt tuossa kuvassa vaan näyttää Smurffisiniseltä johtuen reilusta valaistuksesta, mutta jos tuolta linkistä vilkaiset niin alustakuvassa sen sävy on lähempänä oikeaa joka on selvästi tummempi! Tämähän on vain yksi lukuisista malleistani mitä olen tehnyt ja tulen tekemään joten harjoitusta vielä vaatii. Vielä tuohon korinväriin, että se on kyllä upeimpia sinisen sävyjä mitä olen nähnyt! Suosittelen sen käyttöä, eli Humbrolin 222 purkki kyseessä!
Torella hiano!
Kiitos Petteri, oon ihan samaa mieltä :D
Kiitos, sultaki löytyy nätti shelby.
Kiitos kiitos :)
J S 6.8.2010 21:24 Vastaa lainauksella
parempi, kun mun…
Kiitos :)
Komea!!!
Kiitos Petrillekkin hieman viiveellä :)