Pienoismallit.net

Honda Monkey

Pikkuruinen Manki

Suht isotöisen nelimastoparkin takilointi alkoi tekemään sieluun hiertymiä, joten oli välipalan aika. En ole koskaan omistanut oikeaa "Mankia" tahi muutakaan moottoroitua kaksipyöräistä, mutta tämä sarja ampui kyllä nostalgiapaukun päähän. :)
Sarja on Aoshiman ja koska ei ole vertailupohjaa muista aihealueen sarjoista, arvioin ensikosketuksen perusteella. Osat menivät todella hyvin kasaan, valupurseita tms. ei ollut nimeksikään. Detaljitasosta en oikein osaa sanoa mitään kun en näitä väpyttimiä tunne juurikaan. Omaa silmää miellyttää.
Vallejoilla maalasin ja lakkasin, kromiosia litkuttelin gun metal greyllä vähän liiallista kiiltoa hillitsemään. Tamiyan pölypaletilta "mud".ia ja "soot":ia sinne tänne renkaisiin ja satulaa kuluttamaan. Tiedä sitten onnistuiko, mutta edelleen oma silmä tykkää. :)
Jalustaksi löysin Noch:in steinmeuer profia palasen ja tekstin silvoin sarjan paketin kyljestä.
Ajoi asiansa, onnistumisen iloa tuli sen verran, että jaksaa loput takilat solmia laivaan.

Kommentit

No nyt sulla on hieno manki ja vielä itse rakennettu, punainen sopii hyvin tuohon myös.Pojotan tän kolmella ja puolikkaalla.
No pentele tulee ihan nuoruus mieleen vaikka itsellä oli suzuki pv niin kamuilla oli näitä.Hienon mallin olet rakentanut jälki hyvää ja moitteetonta.Komea ;)
Henkka H 12.8.2009 20:30 Vastaa lainauksella
Hauskan näköinen lopputulos. Mikähän lienee, että näyttelyissä juuri tällaiset suht yksinkertaiset ja sympaattiset malit herättävät niin paljon mielenkiintoa.
mulla on tällä hetkellä 2 puoliauto maatti mankia toinen alku peräinen ja toinen hiukan modattu
hieno on tämäkin
Äärettömän nostalginen - siis tuo esikuva… Hyvin olet saanut mallin kasaan!
Timo J. 13.8.2009 13:57 Vastaa lainauksella
Hieno malli.
Itselläni oli nuoruudessa (vuonna 78 - 80) samantyylinen monkey. Jotenkin vain muistelen että siinä oli etujarrurumpu ja nopeusmittarin anturi toisinpäin, noo eipä tuolla niin väliä, muisti alkaa jo pettämään.
Tosi upeen näkönen!
😀 Hieno