Pienoismallit.net

Vuotappa hetkinen, autotalli dioraama

Tuli tässä iltojen iloksi kasattua välistä pienen pieni dioraama. Kuvien oton jälkeen olen lisännyt kampiakselin pään ja jossain vaiheessa tulee nokkakepin pää sekä öljysuodatin lisää. Muuten tämä on valmis.

Lisää kuvia löytyy s74.photobucket.com/albums/i278/ESMCB/dioraama/

Kommentit

aika upea diodraama mutta miten sinä sait ton mustan maalin valumaan tai onko se jotai muuta
Hieno!!
Nythän näitä tuoreita dioraamaideoita alkaa tuppaamaan kuin sieniä sateella. Ei mun autotallin lattia kyllä noin siisti ole. :)
Joo siis laiskuuttani en jaksanu kirjottaa rakentamisesta. Vuotava öljyvana on venytettyä valutankoa. Kynttilän pääl venytin. Vähä aikaa piti harjotel ennen ku luonnistu. Sit vaa maalasin sen mustalla.

Juu tää on kato uus autotalli… Kyl mie vähä litkutin tota lisää kuvien oton jälkeen. Pientä hieno säätöö vielä tulee tähän kuhan saan osia.
Kiva idea! Tämmösiä tuoreita dioraamaideoita on aina mukava katsella.
JarkkoK 11.5.2007 03:25 Vastaa lainauksella
hieno on kyllä!
Boneheed 11.5.2007 09:31 Vastaa lainauksella
Tuo lattia on puuta ? eihän nyt ku silleen ku sen pitäs kato tuota olla petonia ja suttuja ja silleen…
Nämä on kyllä ihan mahtavia dioraamoja, joissa idea on hiukka eri kuin sota.
Miten voi sanoa et sen pitäs olla betonia?? Millä perusteella? Miks se ei vois olla puuta? Kyl mie oon puulattioita autotalleissa nähny… Itelläki on osa autotalli laminaatilla. Ja tuo esittää uutta lattiaa. Onhan noiki joskus uusia… Ei kaiken tartte olla suttusta. Ja tossahan on öljyä.
Hieno kuin mikä. Ei missään ole kirjoitettu mikä materiaali on paras autotalliin. Entisen työkaverin autotallissa oli kokolattia matto. Oli aika omalaatuinen valinta lattiamateriaaliksi. Tietenkin useimmin materiaalina on käytetty betonia / valua.
Lattiakeskusteluun sen verran että eräällä tutulla on pihalle rakennettu lattia hiilikuitulevyistä! jonka päällä skoda lepäilee.Lattian tarkoitus on estää maasta kosteutta pääsemästä auton alustarakenteisiin koska hän viettää myös talvet ulkona

Eli tosiaan lattiamateriaalina voi teoriassa käyttää muitakin kun vaan esim.betonia jos sattuu nurkissa/töissä tms olemaan sopivaa materiaalia.
Näppärä pikku dio! Tuosta on hyvä laajentaa koko huoltohalliin , kun inspis iskee :-)
Juu tätä ei laajenna tän enempää… Mut erillisenä saattaa joskus tulla tehtyä vähä isompi huolto halli. Ja nyt vähä mietinnässä jos tekis vastaavan dion mut siin ois konepukissa valmis kone ja öljy astian tilalla vanha öljykanisteri josta on laitettu uudet öljyt koneeseen.
sätkä ei oo palanu yhtään. miksi?
Pappa Betalar kirjoitti:
sätkä ei oo palanu yhtään. miksi?
Kaveri on tajunnu että tupakointi on vaarallista ja heittäny tupakan pois, sitä paitsi tilassahan saattaa olla palavia nesteitä ni ei sytyt tulipaloa… :D