Pienoismallit.net

Focke-Wulf Fw 190 A-8

Fw 190 A-8, 6.(Sturm) staffel / Jagdgeschwader 4. Gefreiter Aksel-Meinhard Kessler, eestiläinen pilotti lensi koneen Ruotsiin 19.4.1945. Revellin F-8 sarjasta tehty, istuinvyöt lisätty muuten boksista. Maaleina Xtracolor RLM 81/82/76 sekä Humbrolia. Dekaalit sieltä täältä. Tämä malli on oman mittapuuni mukaan "säistetty" tai miten sitä kutsutaankin, melko tavalla. Tässä tuli nyt toinen Wulffi ihan peräjälkeen mutta koittakaa kestää. Kuten ennenkin, haukkua (tai kehua) saa ihan vapaasti.

Kommentit

Sinulla se tuo maalaus ja siirtokuva hommat on hallinnassa. Tykkään kyllä tuollaisesta maltillisesta säistämisestä.
Hienostihan tuo on onnistunut. En kyllä löytänyt mitään moitittavaa. Oliko tuo antenni alkuperäisessä vaalea?
Olen kyllä Paavon kanssa samaa mieltä tuo säistämisen kanssa antaa vähän käytön tuomaa lisää. Samalaa tuo maalipinta on muutenkin aidon tuntuinen.
Hieno. Jotenkin nätimpi kuin se edellinen yöhäätäjä. En tiedä miksi, molemmat hienoja. Ehkä tuo värikaavio miellyttää silmää enemmän?
Tämmöisiä vaan lisää.

Jep, tuo antennilanka on aika vaalea. Takarunkoon menevä pätkä voisi kiinnittyä hieman edempää pitkään osuuteen. Kulmassa se näyttää olleen, muttei noin suuressa.

Tuossahan on kuplakuomu. Tuliko se sarjan mukana vai onko otettu jostain muusta sarjasta? Itselläni oli joku käsitys että tätä sarjaa on liikenteessä vain varhaisella kuomulla varustettuna…?
Takaosan keskellä oleva raaminpätkä on jäänyt maalaamatta.
Kiitos kommenteista. Eetulle; kuplakuomu tuli sarjan mukana nimenomaan F-8 paketoinnissa. Tuo raaminpätkä oli itseasiassa juuri tässä kuplakuomussa keskellä ollut pianosarana joka on niin ohut että sen jätin tarkoituksella maalaamatta. Antennilankaa taas en koskaan tee mustana, ottaa liiaksi silmään tässä skaalassa. Tiedän, olen erilainen : ) …
Okei, aina sitä oppii uutta. Vähän hassua neppailua, laittaisivat vaan molemmat kuomut suosiolla mukaan. Ja mieluusti täydet, näkee nimittäin sitäkin että tuulilasia tulee vain yksi kappale.
Kyllähän tälläisiä katselee peräjälkeen useampiakin:)
Siisti malli kasaukseltaan ja maalaukseltaan. Ja nättejä yksityiskohtiakin riittää katseltavaksi.
Siistiksi malliksi pinnassa on kuitenkin eloa.
T.L. 25.7.2009 22:32 Vastaa lainauksella
Kertokoot tähdet puolestani…
On hienosti onnistunut Focke Wulf.
Komee on! Maalaus tosi hyvin onnistunut siirtokuvat istuvat hyvin. Säistys nappiin tarkka rakennusjälki:)
Tally-ho 26.7.2009 14:12 Vastaa lainauksella
On todella siistitty koottu ja maalattu Focke Wulf. Onneksi olkoon! Tuo sinun säistämitapasi muistuttaa hyvin paljon omaa tyyliäni. Koneissa pitää tietysti olla vähän käytön jälkiä, mutta liiallinen likaaminen ja kolhujen esittäminen ei ainakaan meikäläiseen kolahda. Antennilangat väritän kyllä mustiksi, mutta mallailenkin lähinnä 1:48 mittakaavaa, jossa 0,1 millinen musta antennilanka ei hyppää silmille.
Pikkuskaalaan on kyllä erinomainen tuote. Antennilankaan kun sipaiset pensselillä ohutta tummaa maalia, niin A´Vot. Kaanis ja pojothan mulla aina näkkyy.
Kehuttu jo niin, että en lisää keksi vaikka tahtoisin. Komeaa työtä. Sinulta kun tuo homma käy, niin rakenna vielä yksi Focke Grünherzin kesän 1943 vihreä-ruskea naamioinnilla. Odotan mielenkiinnolla.
Tähtöset kertokoon puolestani!!
Alex 4.12.2010 15:54 Vastaa lainauksella
upeaa jälkeä! ei voi muuta sanoa! :)
Janne V 25.8.2011 11:10 Vastaa lainauksella
Nätti focke ja omaan silmään hyvin säistetty, oliko sulla ongelmia tuon spinnerin spiraalin kanssa, onko se maalattu vai sarjan oma siirtokuva? Itsellä teetti suuria vaikeuksia saada tuo sarjassa oleva siirtokuva asettumaan oikein, onneksi on vielä toinen varalla.