Pienoismallit.net

M60A2

Tamiyan M60A2 rakennussarja noin vuodelta 1990. Sarjaa on paranneltu uusimalla lokasuojien kannakkeet, jotka on tehty 0.4 mm:m muovilevystä, varustelaatikoidet kahvat ovat resiinikopiot jostain muusta jenkkivaunusta ja muut kahvat on tehty kuparilangasta. Reput ja puiset laatikot ovat Verlindenin tuotantoa. Telat ovat Tamiyan alkuperäiset kumilenkkiset telaketjut. Tornin takaosassa oleva verkko on tuolloin sarjan mukana tullutta muoviverkkoa. jonka muotoon saaminen ja liimaaminen oli vähän niin ja näin. Malli esittää M60A2 vaunua jenkkien MERDC nelivärisessä maalauskaaviossa (Eurooppakaavio). Vaunun pääase ampui 152 mm:n Shillelagh panssarintorjuntaohjuksia. Alunperin vaunuja oli tarkoitus valmistaa yli 2000 kpl. mutta lopullinen tuotantomäärä jäi muutamaan sataan kappaleeseen.

t. Jake

Kommentit

T.L. 17.7.2009 21:33 Vastaa lainauksella
Hups!!!! nousi elin kattoon saakka… :) Aivan sairaan hieno! Jos antaisin tähtiä… Se olisi paljon… ;)
Juhani 17.7.2009 22:04 Vastaa lainauksella
On se futuristisen näköinen vehje, vaikka on 40 vuotta vanha. Tässä vanhemman koulukunnan siistissä tyylissä on kyllä puolensa kun se taidolla toteutetaan. Kuinka tuo valonheitin on toteutettu, onko sarjan oma?
Nordu 17.7.2009 22:12 Vastaa lainauksella
Komee vihanpito väline!!!!!
Tervehdys ja kiitokset. Valonheitin on sarjan oma, mutta sen takaosan (ulkopuolella olevia) kiinnikkeitä on detaljoitu ja paranneltu.

t. Jake
Tally-ho 18.7.2009 09:27 Vastaa lainauksella
Moi Jarmo,

Todella hienosti rakennettu ja maalattu tankki. Etenkin silmää hivelivät erittäin taidokkaasti ruiskumaalatut maastokuviot. Miten toteutit nuo raidat, vapaalla kädellä vai käytitkö jonkunlaista maskia?

t. Tally-ho
Moi Tally-Ho,

Kiitos. Naamiomaalaus on toteutettu ruiskulla ja vapaalla kädellä. Maaleina on käytetty Testorsin ja Tamiyan (mustaväri) maaleja.

t. Jake