Pienoismallit.net

SHERMAN M4A1

Tämmönen tällä kertaa…

Kommentit

Mukavannäköinen Sherry, mutta mitä siirtokuville on tapahtunut?
Jännä nähdä kuvia tuosta Revellin Shermannista, olen joskus suunnitellut tuon hankintaa. Revellin M4A1:n runko näyttää ainakin meikän silmiin kovin kulmikkaalta edessä. Onpa Revell jättänyt tykin ja .50 cal konekiväärin piippuihin aikamoiset mötikät. Onko tuon .50 cal kk:n haarukka asennettu väärinpäin vai onko Revell tehnyt ihmeelliseen paikkaan konekiväärin kiinnikkeen? Kiinnityskohdan pitäisi olla lähempänä konekiväärin ammuslaatikkoa.
Boneheed 7.5.2007 08:34 Vastaa lainauksella
Onko tämä oikeasti lentokoneet 39-45 kansiossa vai näyttääkö ylälaita väärin ? Itsellä on tämä sama Revellin malli lähes valmiina pöydällä. Muutamia yksityiskohtia pitänee vielä maalailla mutta heti kun pattereita muista osta, lisänä kuvia tänne. Tuo kk näyttäisi olevan sillä paikalla mihin se ohjeissa laitetaan. Vaunu näyttää hyvältä mutta harmittavasti noissa kuvissa focus ei ole ihan paras mahdollinen. Tarkemmat kuvat olisivat kivat.
Ei siirtokuville ole tapahtunut mitään, ne vain olivat tuollaiset ihmeelliset kaksiväriset tähdet, joista vihreällä pohjalla ei näy kuin vaalea osa. Kuvien laadulle ei meikäpoika mahda valitettavasti mitään. Käytin valkoista taustaa, riittävää valaistusta, kameranjalustaa ja kahden sekunnin viivellä olevaa itselaukaisua. Kamera on ihan tavallinen digikamera ilman sen kummempia hienouksia, joten näillä eväillä mennään.
Boneheed 7.5.2007 11:56 Vastaa lainauksella
itselläkin on ihan tavallinen peruskamera. Parempia kuvia olen sillä saanut kun olen laittanut asetuksista että kyseessä on "makro" kuva jolloin se ottaa tarkempia. Kannattaa vilkaista manuaalista jos sellainen löytyy. Tuo on kyllä aina plussaa että viitsii laittaa sen valkosen paperin taustalle. Jotenkin rauhottaa kuvan itse asiaan.
Joskus kameroiden makrot eivät riitä, vaan kuvat on otettava kauempaa. Homman voi tehdä vaikka siten, että ottaa kuvia eri etäisyyksiltä, ja sitten piirrosohjelmalla leikkaa suuremman kuvan keskellä olevan tankeron sitten pienemmäksi kuvaksi. Kannattaa kokeilla eri etäisyyksiä ja kameran eri zoomaus asetuksia.
Allu Aho 21.8.2007 20:55 Vastaa lainauksella
Niin, mullakin ne siirtokuvat ottaa päähän. Sama malli tulossa ja mietin pystyisikö niitä ehkä värjäämään valkoisiksi? Vai uskaltaako siinä sitten. Jos satuitte huomaamaan niin Revellin pakkauksessa näkyy kaksi kuvaa kootusta "miltä sen nyt pitäisi näyttää" mallista ja siinä siirtokuvat ovat puhtaaan valkoisia. Mistä tämä?
komean näköinen pelti laatikko