Pienoismallit.net

VW Nomad

Surf-tyyliin rakennettu curbsidemalli Hasegawan Typ2-Volkkaripakusta. Maalattu Tamiyan tuotteilla, maustettu tyyliin sopivilla detaljeilla.

Kommentit

MUuten loistava, mutta tuo hopea on liian iso-rakeista tähän mittakaavaan. Se on tosiaan ainoa motkottamisen aihe. Jos pisteyttäisin, antaisin 4,5 tähteä, mutta periaatteesta annan nykyään vain sanallsia kommentteja.
Hieno muuten mutta tuo rekisteritunnus on aika kökkö:)
Dodii, lisää Wolkkaria pukkaa! :) Itsellä ei tästä mitään pahaa sanottavaa ole, väritys sopii mielestäni tähän tosi hyvin ja nuo vanteet kans. Hyvin on surffi henkeä saatu aikaan. ;)
Nuo ikkuna tiivisteet voisit vielä sutasta mustiks :) Muuten todella hyvää työtä!
Marate 16.7.2009 17:26 Vastaa lainauksella
Mielestäni todella hyvät kromipinnat, eikä tuo hopeamaalinkaan raekoko ole ihan mahdoton. Omasta mielestä heikoin kohta on tuo keulapellin VW logo joka on jotenkin pehmeärajainen.
Rekkarin merkinnät on makuasia, BB oli seksikäs typykkä.
Niin ja vielä, lasipinnat on lasipintojen näköiset, siitä plussaa.
Jotenkin tuntui riipaisevan kommentit hopean laadusta… Omasta mielestäni tuo kyseinen raekoko voisi olla paljon mielummin suurempi kuin pienempi.
Tämän katselijan silmään tuo on nimittäin rakennus tyyliltään täysin sopiva aikaan, jolloin metallikiteet olivat oikeita lastuja eikä mitään metalli-sävyistä pölyä.
Varsin hieno toteutus jälleen kerran tuolta folkkari-tehtaalta nimeltä Eero!
Marate 18.7.2009 15:12 Vastaa lainauksella
Onko nuo hienot kromipinnat olleet valmiina osissa, vai onko ne tehty itse?
Jos itse, niin miten ihmeessä?
Marate kirjoitti:
Onko nuo hienot kromipinnat olleet valmiina osissa, vai onko ne tehty itse?
Jos itse, niin miten ihmeessä?
Esim. puskurit ovat valmiiksi kromattuina sarjassa ja olen vahannut niitä autovahalla saadakseni kiiltoa hiukan pois. Mielestäni suoraan laatikosta otetut kromiosat ovat aavistuksen lelumaiset, koska kiiltävät niin voimakkaasti.
J Akke 25.7.2009 20:45 Vastaa lainauksella
nätti on volkkari kieltämättä, mut toi rekkari jäi hämään. onko kenties" bridget bardot"," big boobs","beetle bug" heh heh,, hjumor.
sk 26.7.2009 21:26 Vastaa lainauksella
Mikä tanko eturenkaiden välissä - noin matalalla?