Pienoismallit.net

Veturitalli

Valmis veturitalli

Usean vuoden sillon-tällöin-projekti on saavuttanut hektisen loppuvaiheensa; innostus iski kaiken muun hyörinnän keskellä ja sain saatettua veturitallin vauhdikkaasti valmiiksi. Veljen kanssa rakennettava näyttelyrata nytkähti jälleen muutaman askeleen eteenpäin.
Aivan viimeiseksi pystytettiin katolle Höyryveturi-tuuliviiri. Tuuliviiri on messinkisyövytettä ja varreksi on juotettu 0,4 mm messinkilanka. Koko viiri on tinattu, jotta se erottuisi edes vähän muuten niin tummasta katosta.
Veturitallin eteen tulee pieni käsikäyttöinen kääntölava, jolle mahtuu keskimittainen höyryveturi.

Kommentit

Kantri 10.3.2011 12:01 Vastaa lainauksella
Ilo seurata näin hyvin aukeavia blogeja ja lopputuloskin vielä huippu.
Tämä on nyt taas niin kertakaikkisen hyvä ja hieno malli, että on kai parasta antaa maksimipisteet pitkästä aikaa. Tuo teidän näyttelyratanne tulee varmasti olemaan tapaus.
Blogi on todella hyvin tehty, hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Sivuston parasta antia.
T.L. 10.3.2011 18:57 Vastaa lainauksella
Komppaan Pasia.
Joutuu myötäilemään edellisiä… Todella havainnollinen ja opettava bloki ja lopputuloksena melko täydellinen malli. Peukkua ylös :)
On kyllä täydellisin malli mitä silmiini on sattunut. Kertakaikkisen veretseisauttava. Ihan vilpittömästi voi sanoa ettei kuvasta erota onko kyseessä aito rakennus vai malli, kaikki yksityiskohdat ovat kohdallaan. No yksi merkityksetön ei ihan kohdallaan, syöksytorven kannattimia on todellisuudessa aika tiheässä, tässä vain kaksi per torvi. Silti kaikki mahdolliset peukut, tähdet ja pisteet.
No onhan se vaan kertakaikkiaan upea! Tässä liipataan kyllä todella lähellä täydellisyyttä. Kiitos hyvästä ja opettavaisesta blogista. Tätä on ollut ilo seurata
Ei melkein täydellinen vaan aivan täydellinen malli. Kyllä jotkut osaa. Olis kiva nähdä detaljikuva tuosta tuuliviiristä.

Myös minä odotan suurella mielenkiinnolla näyttelyradan valmistumista.
Tätä paremmaks on vaikee enää pistää. Upea!
komppaan edellisiä, mahtava on, mutta onhan tuossa aikaakin mennyt lähes samanverran kuin oikean pykäämisessä :D *****