Pienoismallit.net

Ferrari 612 Scaglietti

2+2 paikkainen Ferrarin nykyisen malliston lippulaiva. Gran Tourer sanan varsinaisessa merkityksessä. V12 moottori sijoitettu etuakselin takapuolelle josta johtuen pitkä konepelti. Suurin koskaan valmistettu Ferrari. Hinta Suomessa n. 600.000 e.

Scaglietti tulee Ferrarin vanhan suunnittelijan sukunimestä. Nimi pidettiin salassa julkistustilaisuuteen asti itse Herra Scagliettiltä, hänelle soitettiin paria tuntia ennen tilaisuutta ja kerrottiin että autolle on annettu hänen nimensä, parempi olla paikalla tilaisuudessa :)

Muotoilu saanut vaikutteita 50 luvulla Ingrid Bergmanille tehdystä Ferrarista (375MM), eli kyljen pokkaus ja etumaski osittain lainattu ko. autosta.

Maalattu Zero Paintsin Bianco Fuji sävyllä, on metallisävy ja huomattavasti paremman näköinen kuin 599 GTB:n maali joka aiemmin ollut täällä esillä. Päällä Zeron 2k lakka, helmoissa 1k lakka jotta niiden kiiltoaste olisi hieman pienempi. Vanteet ja maski Alcladin Aluminuim sävyllä ja päälle laitettu kevyesti Steel sävyä.

Kommentit

On kuin ferrarin automainoksesta,sisäkuvat vaan puuttuu.
erva 13.6.2009 11:30 Vastaa lainauksella
Kiitos kehuista, pisteissäkin näyttää tällä hetkellä olevan 6. paras automalli täällä.

Ruiskulla sutastu. Revellin korin kanssa sai tehdä kyllä normaalia enemmän töitä, kitattavaa riitti.

Sisä- ja moottoritilan kuvat jäi ottamatta, katotaan jos saisin ne aikaiseksi vielä.
Onhan se vaan kaunis malli. Ei tuosta kauheasti ruikuttamista löydä, täytyy tulla varmaan kylään katsomaan jos siitä löytäisi jotain haukuttavaa;) Sisustan ja tekniikan kuvat saattaisivat lisätä hieman pisteitä, eipä tuossa kyllä paljon ole korottamista jäljellä, mutta pikkuisen.
hieno malli. erittäin siistiä työtä!
Komee on auto, ja todella hyvin olet vielä saanut tuon vaikeahkon väriyhdistelmän (valkoinen ja tummanharmaa) kuvattua! Tekniikasta jäin minäkin kuvia kaipaamaan, mallissa muistaakseni konehuone ihan kohtalaisesti kuitenkin detaljoitu.
J Akke 14.6.2009 22:40 Vastaa lainauksella
Voi luoja miten hieno, hetken piti tutkailla että onko tosiaan pienoismalli vai ferrarin mainos.Voi jumakleissön et osaa olla upee, ja vielä valkoinen. Oot kyllä tossa maali kautta lakkaushommassa onnistunu yli sanojen, kauanko duunasit ja kestikö muijalla hermot.
erva 17.6.2009 09:03 Vastaa lainauksella
Maalaamiseen meni aikaa about 2 tuntia pohjamaalista lakkaan. Kiillottamiseen ehkä vajaa tunti. Zeron maalit on tosi simppeleitä käyttää, hyvää jälkeä saa aikaiseksi tosi helpolla eikä tarvi odotella maalien eikä lakkojen kuivumista, vartti riittää niin voi laittaa uuden kerroksen päälle. 2k lakka kestää kuivua pölykuivaksi huomattavasti kauemmin kuin 1k lakka.
Täytyy sanoa että on kyllä siistiä jälkeä! En löydä mitää valittamista. Vaikka Ferrarin kuuluu olla punaanen, niin tähän sopii kyllä älyttömän hyvin toi valkoonen. :)
erva 22.6.2009 15:57 Vastaa lainauksella
Keskimoottoriset ferrarit kuuluu olla punaisia eli 206,246,328,348,355 ja 430 :) Kyllä ne vielä tännekin ilmestyy…
Marate 24.6.2009 19:48 Vastaa lainauksella
Hienohan tuo maalausjälki on, mutta miksi ei sisustuksesta ole kuvia, miksi ei moottorista ole kuvia, mitä on tehty omin käsin perusmallin parantamiseksi?