Pienoismallit.net

S.L.C. "Maiale"

Maiale on toinen Italerin erikoisemmista aihevalinnoista 1/35 vesialuksissa. Pienuudestaan huolimatta mallissa on muutama hieman tarkkuutta vaativaa kohtaa. Vaikka sarjan mukana tuli malline potkurin suojaraudoituksen vääntämiseen, ei suoja mennyt paikoilleen heittämällä ainakaan omassa mallissani. Toinen huomiota vaativa paikka on matkustajien/ratsastajien jalkatuet, jotka myöskin ovat syövyteosia. Maalauksessa pyrin välttämään liian yksiväristä pintaa, jossa mielestäni onnistuin kohtuu hyvin. Lisäsin malliin ohjausvaijerit sekä ohensin ajajan suojaa sekä avasin suojan reiät. Mallin mukana tuli kaksi seisovaa sammakkomiestä, jotka eivät ole laadultaan parasta mahdollista, mutta ajavat asiansa. Tosin sarjan mukana olisin toivonut tulevan vaihtoehtoisesti ratsastavia sammakkomiehiä. Mallissa on hyviä aineksia dioraamaan, kuten Anssi on aikaisemmin tällä sivustolla osoittanut.

Kommentit

Mielenkiintoinen vehje. Maalaus ja kasaus onnistunut hyvin. "Kulkuneuvon" pinta etenkin erittäin hyvin maalattu.
Eipä voi muuta sanoa kuin että, komia on. Laitoit sitten sinäkin lyhyemmän räjähteen keulille.
Joo näyttää jotenkin sopusuhtaisemmalta lyhyen kanssa. Hommasin muuten U-Modelsin ratsastavat ukot joten jonkinlainen vinjetti pitäisi jossain vaiheessa tehdä. Mallia en ole vain onnistunut vielä hommaamaan. Ei ilmeisesti saatavilla joka paikasta?
Antti K 28.5.2009 12:44 Vastaa lainauksella
Onpa kyllä komea malli. Maalausjälki näyttää hyvältä. Etenkin onnelliselta vaikuttavan kaverin kasvot mielestäni onnistunut hienosti.