Pienoismallit.net

M.T.M. Barchino

Italerin Barchino on juuri sopivan kokoinen malli käytettäväksi vesiefektin harjoitteluun. Harmillisesti sarjan mukana tulee vain seisova figuuri, joten ohjaaja on hommattava muualta. Itse käytin U-Modelsin figuuria ja hornetin irtopäätä. Vaikka veden tekeminen ei täysin onnistunutkaan, täytti se kuitenkin tavoitteet ollen hyvää harjoitusta seuraavia projekteja ajatellen.

Kommentit

Minun silmääni vesi on juuri sellainen, kun kuumana, aurinkoisena päivänä Välimerellä. Nämä veneet eivät tietääkseni olleet mitään itsemurhahärpäkkeitä.
Kyllä vesi meikäläisenkin silmään näyttää onnistuneelta. Kerrohan miten tuon teit.
Pohja on ensin muotoiltu Magic Skulptista ja sen jälkeen valkoisen pohjamaalin päälle maalattu sinisellä siten, että aallon harjat jäävät valkoisiksi. Seuraavaksi hölmöilin Vallejon sinisen vesiefektin kanssa ja melkein pilasin työn. Sain kuitenkin pinnan lopulta näyttämään kelvolliselta, vaikka jouduinkin maalaaman pinnan uudelleen. Kuohut on tehty Vallejon kirkkaalla vesiefektillä johon on sekoitettu saman valmistajan Foam & Snow ainetta. Muutamaan kohtaan lisäsin vaahtomuovia saadakseni pinnasta enemmän röpelömäistä. Kiiltävä pinta on saatu aikaiseksi lakkaamalla se moneen kertaan akryylilakalla. Ei kovin hyvä vaihtoehto sillä pinta on haljennut aikaa myöten muutamasta kohdasta (vesi tehty n. vuosi sitten).
Kiitokset selostuksesta! Itselläkin olisi kiinnostusta yrittää vastaavaa projektia, mutta ei taida vielä rohkeus riittää. :)

Ai niin, myös itse malli on erittäin onnistuneen näköinen.
Hieno vesiefekti. Oudon näköinen härveli tuo vene. :)
makke 7.12.2009 08:15 Vastaa lainauksella
ihmellinen toi vene ja vesi näyttää liian kirkkaalta