Pienoismallit.net

E-Mersu

No niin, tulipa sitten poistettua koko kansio kun piti poistaa kuvia. No tässä uudet kuvat, joissa tällä kertaa paremmat värit itse mallissa, mutta punertava tausta nyt!
Tamiyan Mersu on siis kysymyksessä ja malli on erittäin kiva rakentaa, suosittelen.
Tuo punaisuus kuvissa, voisiko johtua loisteputken valon sävystä?

Kommentit

-Sami- 24.5.2009 16:53 Vastaa lainauksella
Hieno eemeli - Sopivasti vanhennettu. Täytyy sanoa etten itse ole ennen nähnyt tämän väristä E-Mersua.

Ps. Ootkos tehnyt tämän kyseisen koneen revelin sarjasta? Ajattelin vaan että se oli melko tylsä rakennettava.
Tämä on varhaisia E-sarjan Messerschmittejä. Olisiko E-3? Tuo kuomu ei näytä niin kantikkaalta mitä se oli E-4 mallista lähtien.
Hieno se on, taas. mutta (taaskin) voisit laittaa malliin arvostelumahdollisuuden.
PhantomII 24.5.2009 18:59 Vastaa lainauksella
Kiitos kaverit vaan ja kyllä: kone on E-3. Malli on Tamiyan tekele ja mielestäni varsin hyvä aihio pienoismallille. Laitoin nyt sitten sen arvostelumahdollisuuden, vaikkakin olisi kivampi lukea arvostelu, kuin nähdä vain pointsit.
Haamu on tehnyt hienon mallin. Valokuvat ovat kuitenkin ylivalottuneet, mutta eihän se mallia pahenna. Hyvin saa selkoa.
PhantomII 24.5.2009 20:01 Vastaa lainauksella
No joo, kuvat ovat kyllä hieman ylivalotettuja. Poistinkin aamulla ottamani kuvat jo. Olivat alivalottuneita. Näistä tosiaan saa kyllä paremmin selvää ja koneen värit ovat lähempänä niitä, jotka mallissa ovat. Maaleina käytin Xtracoloria.
Yksi kauneimmista pieniskaalaisista Mersuista mitä olen nähnyt, 1:48 mukaanlukien, tämä on seiskakakkosten aatelia.
PhantomII 24.5.2009 22:52 Vastaa lainauksella
Kiitos kiitos. Tuosta pieniskaalaisuudesta: Mersu on kyllä TODELLA pieni 1/72 mittakaavassa. Jopa niin pieni, että 1/48 tuntuisi ehkä paremmalta? Olen tehnyt pari 1/48 Suomi-Mersua ja ko. mittakaava on ainakin Mersun kohdalla mielestäni hyvä.
Toisaalta, 98% lekomalleistani on 1/72:ssa, joten mielestäni on kiva kun koneet ovat samassa mittakaavassa. Näin näkyy esim. koneiden väliset kokoerot ym. En kuitenkaan ole kovin innokas (super)detaljoimaan varsinkaan 1/72 malleja, koska esim. ohjaamosta ei niin kovin ulospäin useinkaan näy. 1/35 ja 1/25 mittakaavan mallit ovat sitten jo vähän toinen juttu.
onko autenttinen värikaavio?
PhantomII 24.1.2011 18:05 Vastaa lainauksella
Veeli kirjoitti:
onko autenttinen värikaavio?
Kyllä pitäisi olla. Valitsin tuon aika alkuaikojen kaavion, jossa vihreät jäävät tuonne ylös selkään ja kyljet ja alapuoli ovat siniset. Myöhemmin vihreät "laskeutuivat" alemmas kylkiin.