Pienoismallit.net

Junkers F13 AERO Oy

Oma näkemykseni Revellin siviili-Junnusta . Näitä koneita täällä on jo jokunen kappale , joten ei liene kaipaa esittelyjä . Muutamia muutoksia tein styreenistä , ohjainsiivekkeet uusin kokonaan ja pinnoitin bare metal foililla . Peräsimen alasuojaraudan tein myös itse , muuten malli on suoraan paketista . Malli on hyvä kasata , mahdollisiin mittavirheisiin en takertunut . Jälleen sai käyttää runsaasti Micro Solin pehmennintä , jotta sai siirtokuvat istumaan mallin pintaan .

Kommentit

wade 24.5.2009 14:40 Vastaa lainauksella
Hieno näkemys Aeron ensimmäisestä koneesta, poikkeutetut ohjainpinnat tuovat malliin eloa ja uskottavuutta. Siisti maalaus, upeasti istuvat siirtokuvat ja hillitty säistäminen, se on siinä!

Viideskin tähti olisi ollut jo lähellä, mutta varataan se siihen että matkustamon ovi on auki ja sisustus näkyy vieläkin paremmin ;).
PhantomII 24.5.2009 16:15 Vastaa lainauksella
Hieno! Potkuri näyttää hyvältä myös.
-Sami- 24.5.2009 16:51 Vastaa lainauksella
Kaunis Suomi-Junkkeri ! - Siirtokuvat istuvat hyvin, hyvä maalaus jälki mutta puupotkurin pohjaväri on mielestäni hieman liian keltainen. Antennilangan olisit kyllä voinut laittaa, vai onko näin ettei tässä koneessa sitä ollut?
Kyllä on upea Junkers. En minä tästä keksi mitään todellista moitittavaa, vain kehuttavaa. Koko aikaisempi tuotantosikin on huippulaatua. Jatka samaan malliin.
EKo 24.5.2009 18:33 Vastaa lainauksella
Kiitokset kaikille kommenteista .

Samille : tuon potkurin kanssa koin todella tuskaisia hetkiä ( kolmeen otteeseen maalattu ) , ei oikein suju vielä tuo puujäljitelmän teko , mutta eiköhän se tästä , kun tarpeeksi harjoittelen .

Antennilangasta/langoista sen verran , etten ole niitä missään kuvissa ainakaan nähnyt . Jos jostain löytyy toista tietoa , mielelläni otan sen vastaan .
Komia on. Miten ihmeessä saat nuin pienestä mittakaavasta tehtyä kovin tarkan mallin? Itse joutuu jo luupin kanssa nysväämään. Potkurikin näyttää tosi aidolta. Onkos toi töttero tuossa ohjaamon edessä pakoputki? Johan siinä pilootit ovat vaarassa kuolla hiilimonoksidimyrkytykseen.
EKo 24.5.2009 20:04 Vastaa lainauksella
Kiitos Seppo , tötterö on tosiaan pakoputki ja ilmeisesti paikka on onnistunut , en ainakaan ole kuullut häkämyrkytyksiä tapahtuneen ;) .
wade 24.5.2009 20:38 Vastaa lainauksella
-Sami- kirjoitti:
-- hyvä maalaus jälki mutta puupotkurin pohjaväri on mielestäni hieman liian keltainen.--
Voi olla myös näin, mutta itsekään en olisi kovin toisenlaista lähtenyt kyllä tekemään:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bb/Junkers-f13.jpg

1/72-mittakaavassa puupotkurin imitointi on kohtuuvaikeaa muutenkin, jos 1:1 ootraus on ihan oma taiteenlajinsa. Omassa F13-mallissani on vähän tummempi yritys ja tämä Aero näyttää kyllä paremmalta.
Hieno malli! Tykkään tuosta nokkaosasta paljon…silmänruokaa. Mutta onkos tuo rungon rekisteritunnus suorassa koneen linjaa nähden…-tihrustaa-
EKo 25.5.2009 19:41 Vastaa lainauksella
Kiitos Antti , kyllä nuo rungon linjan mukaisesti menevät ( tarkistin juuri hyllyssä olevasta koneesta ) , eli suorassa ovat , kuvakulma taitaa teettää optista harhaa .
Eko, no sehän se on sitten. Optinen vääristymä.