Pienoismallit.net

Valkyrie

Games Workshopin muovinen versio Valkyriesta. Mitat ja muodot vastaavat hyvin tarkasti Forge Worldin alkuperäistä hartsisarjaa. Muotoilultaan malli on mielestäni erittäin onnistunut, joten olin enemmän kuin tyytyväinen kuullessani GW:n suunnitelmista tehdä injektiovalumalli Valkyriesta. Teknisesti sarja jatkaa GW:n nykyistä tasoa, eli sarja on laadukas. Sain mallin käsiini viikkoa ennen tämän vuoden Model Expoa, joten rakensin mallin melkein suoraan laatikosta. Pieniä muutoksia jouduin kuitenkin tekemään, kuten lasiosien korvaaminen asetaattilevyllä ja ohjainpintojen poikkeuttaminen lentoasentoa vastaavaksi.

Kommentit

Perkule ku on komia!

On kyllä väritys ja kulumat kohdallaan, Ana tykkää! Varsinkin väripinnan kuluma ja turbiinien väritys miellyttävät silmää, varsinkin kun kokemuksesta tiedän valkoisen vanhentamisen hitonmoiseksi työksi. Maalipinta on kovin onnistunut.
Ainoastaan alustan toteutus tuntuu jotenkin tönköltä, huutaa scenic basea joka kätevästi kätkisi tuon tangon. Sen muuttaminen lienee mahdotonta tässä vaiheessa, joten siittä en lähde nillittämään.

Ehdotonta nelkytkoo parhaimmistoa mitä täällä on nähty!
Tämä games workshopin materiaali on täysin tuntematonta, joten ainoastaan rakennusjälkeä kommentoin, ja sehän on moitteetonta. :) Nuo moottorit on tosi hienot.
Viikossa valmiiksi? Siistiä maalaus- ja rakennusjälkeä nopeasta työstä huolimatta.
Paha sanoa mitään korjausehdotuksia.
Tätä mallia ihailin expossa ja otin useita kuvia. Pidän erityisesti mallin "sotaisasta" ilmeestä, eli siis alus on nähnyt ja kokenut paljon, joka näkyy upealla tavalla. Eritysesti upeasti toteutetut turbiinit ja lentäjät pistivät silmään. Hienoa työtä!
Kiitos kommenteista. Alustaan en alunperinkään ajatellut tehdä maastoa ja vaikka olisinkin, ei siihen tällä kertaa olisi edes jäänyt aikaa :) Malli ei tule pelikäyttöön ja siksi käytin "varmaa" kiinnitystä. Muovinen Valkyrie antaa kyllä hyvät lähtökohdat lento-dioraaman tekoon ja semmoinen onkin ehkä jossain vaiheessa tulossa.
Tämä oli mielestäni Expon parhaita töitä… Upea vanhennus.
Jouni Koski kirjoitti:
Viikossa valmiiksi? Siistiä maalaus- ja rakennusjälkeä nopeasta työstä huolimatta.
Paha sanoa mitään korjausehdotuksia.
Yhdyn edelliseen ja odotan turhaan vastaavia viikon mittaisia värkkäilyjä…:D