Pienoismallit.net

Le Suroit

Titanic research vessel

Aikoinaan Titanic tutkimukseen varusteltu alus. Hyvälaatuinen sarja, osat siistejä ja osuivat yhteenkin hyvin. Voin suositella.

17.11 päivittelyä.. lisäilin joitan satunnaisia osia sekä säistin alusta, alkoi näyttämään turhan puhtoiselta. Sukellusvenekin nyt kiinni ettei sitten myrskyssä irtoa :)

Kommentit

Aika söötin näköinen paatti. Kannet vain vaikuttavat vähän tyhjänlaisilta, kai tuossa sentään on tyyliin köysiä ja muuta tarpeellista rojua lojunut siellä sun täällä?
-Sami- 15.5.2009 15:13 Vastaa lainauksella
Ihan hieno ja realistisen näköinen paatti ! - Sanaa mieltä Jorma Kimin kanssa: Jotain tavaroita, köysiä jne olisi voinut kannella lojua. Muuten kyllä ihan hyvää työskentelyä, vanhennus yms.
Antti K 15.5.2009 16:35 Vastaa lainauksella
Totta, voisihan sitä jotain köysiä tms vielä yrittää lisäillä (jos näillä sormilla onnistuu). Kiitos kommenteista!
Jorma Kim kirjoitti:
Kannet vain vaikuttavat vähän tyhjänlaisilta, kai tuossa sentään on tyyliin köysiä ja muuta tarpeellista rojua lojunut siellä sun täällä?
Aluksilla ei "rojua loju siellä sun täällä", kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan. Merenkulussa on sinällään omat riskinsä, ei niitä kannata tarkoituksella lisää hankkia. Mutta tuo pienoissukellusvene kiinnittämättömänä peräkannella Pohjois-Atlantin myrskyissä Titanicia etsimässä ?? ;)

Ja ne unohtuneet kehut: maston/korsteenien harukset ja antennit tosi piukkoja, teitkö valurangasta venyttämällä vai mistä?
kapitänleutnant kirjoitti:
Aluksilla ei "rojua loju siellä sun täällä", kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan.
Viittasin omalla "siellä sun täällä" -termillä hallittuun kaaokseen, jolta laivojen kansien järjestys merenkulusta tietämättömän mielestä näyttää. Kelpaako selitykseksi? :P
…mitä laivan kannella tapahtuu riippuu tietenkin vallitsevista sääolosuhteista.

hyvin on alus kasattu ja maalailtu. Empä tiedä kannattaako niitä rojujakaan lisäillä
tuohon kun on mittakaavakin noin pienehkö.
Hieno ja siististi kasattu laiva. kansirakenteet vaikuttavat hieman muovisilta. Itse en ole mikään hyper vanhennuksen ystävä mutta kun olet vanhentanut ankkurin seutua niin ehkä se olisi hyvä muuallakin. Mallin hankinta on ollut mielessä minullakin, lähinnä sukellusveneen takia.
Antti K 16.5.2009 13:35 Vastaa lainauksella
kapitänleutnant kirjoitti:
maston/korsteenien harukset ja antennit tosi piukkoja, teitkö valurangasta venyttämällä vai mistä?
Käytin niissä ihan tavallista valkoista lankaa jonka kiristin ja liimasin pikaliimalla. Ajattelin vielä sivellä päälle mattalakkaa jotta saan purkautuneet langat pois näkyvistä. Antennit ovat nitojan niittejä.
Antti K 16.5.2009 13:47 Vastaa lainauksella
Ja kiitos kaikille kommenteista! Tuo sukellusvene on tosiaan irrallaan…pitääpä korjata asia. Anssille voin kyllä lämpimästi suositella sarjaa, oma kappaleeni ainakin oli laadukas. Tilasin mallin muistaakseni modunilta kun en silloin suomesta löytänyt.
-Sami- 16.5.2009 17:06 Vastaa lainauksella
Onko jo nykyään suomesta saatavilla? - Saattaisi kiinnostaa minuakin kyseinen sarja. :-)
Antti K 28.5.2009 12:36 Vastaa lainauksella
-Sami- kirjoitti:
Onko jo nykyään suomesta saatavilla? - Saattaisi kiinnostaa minuakin kyseinen sarja. :-)
En osaa sanoa, nopean selauksen perusteella ei ainakaan tullut vastaan.