Pienoismallit.net

Imperial Guard Chimera

Imperiumin APC

Tälläinen tankki siis. Ensimmäinen tankki johon olen käyttänyt kynäruiskua, öljyväripesua ja pigmenttejä. En ole vielä niin perillä pigmenteistä, joten kaipaisin kannustavaa ja rakentavaa kommenttia/neuvoa niiden käytöstä. Tietysti saa muutenkin kommentoida, sehän on sallittua.

Kommentit

Jos ruostetta haluaa noilla pigmenteillä tehdä, niin ne tarvitsevat pohjalle jonkun ruosteen sävyn maalattuna jotta efekti on hyvä.

Mitä käytit pigmenttien kiinnitykseen? Migin omaa "thinner for washes" vai jotain muuta? Sikäli tuo thinner on helppo ja sopiva pigmenttien kanssa koska kuivumisen jälkeenkin pigmenttejä voi "siirrellä ja käsitellä" pelkästään kostuttamalla pigmentti uudelleen ja lätiköimällä uudelleen.

Teloihin voin lämpimästi suositella tuota migin "gun metal" pigmenttiä. Levitys sormella telan pintaan ja efekti on hyvin realistinen metalli. Samaa tapaa voi myös halutessaan hyödyntää myös muihin kulutukselle altiiisiin kohtiin.

Pesut saisivat olla voimakkaampia, tai sitten kuvat hivenen valehtelevat.
Kuvat hieman huijaa. Ja perusväri kyllä on vaaleampi jolle tuo väripesu tulee. Käytän Thinner for Washes. Kiitos kommentista ja neuvoista. Se saa nyt olla savea :D
Mielenkiintoinen konversio peruskimeerasta.

Hyvin kriegmäinen, ainoa valittamisen aihe löytyy mielestäni tornista, luukun puute häiritsee. Yläelementin lyhennys on mielestäni ideana nerokas, ja kummasti parantaa vaunun uskottavaa profiilia.

Väreistä onkin jo ollut puhetta, mutta mikä tuo torniin kiinnitetty ase oikein on? :D Mietin vain kun ei sisäpuolella mitään osia aseesta näy.

Eikös tuo mittakaava muuten ole 28mm? En tiedä virallista kaavaa, mutta taitavat ajoneuvojen suhteen suuntaa-antavia ainakin olla. Mariineja ei rhinoon voi kuvitellakkaan kymmentä ahtavansa.
Tämähän on kuin isän käsillä - no olkoon ÄITI sitten läjään rutistettu Char B1 bis. Ei hajuakaan miltä tämmöine "oikeasti" näyttää. Tekemäsi malli näyttää kuitenkin hyvältä. Värit, aseet ja verkko onnistuneet.
Edestäpäin katsottuna säistys onnistunut, paitti telat. Sivusta pintakäsittely puuttuu?
Mattalakkaa pintaan niin kyllä se pigmentti tarttuu.
Ai hittolainen. Kiitos Antti V. Unohdin luukun kokonaan. Ukko pitää tehdä. Ja tämähän tuleekin minun Krieg armeijaan ja tykin piti jäljitellä autocannonia. Jos haluat, voin pistää tuton sulle kuinka tuollainen chimera tehdään.
Ei kiitos, ei minua varten tarvitse, uskonen saaneeni melko hyvän käsityksen jo kuvista. Mutta julkaise ihmeessä täällä tai sotavasara.netissä artikkelina.

Autocannonia arvelinkin, IA tarjoaa jo huomattavasti uskottavampaa arsenaalia vaunuihin :) Laita ihmeessä kuvaa kun olet luukun saanut kiinni.

Itsekin pitäisi kohta ottaa itselle mekanisoidun divisioonan kalustoa työn alle, Leman Russ punisheria, chimeraa ja muuta mukavaa.
Adminien toiminnan myötä viestin sisältö kävi turhaksi, ja koska en spämmiviestin elinhistoriaa halunnut pidentää, niin kadotin sen suosiolla myös omasta historiastani.

Tämän viestin voi poistaa jos joltakulta siihen aika riittää.
joo, kiitos kommenteista, näillä matka jatkuu
ork mek 11.5.2009 22:02 Vastaa lainauksella
aika hyvä ruoste efekti mutta ei oikein sovi tuohon miniatyyriin
Tosi hieno vaikka noista IG en oikein paljon ymmärrä kun oon enemmän Chaos spacemarineiden puolella.
Onko sulla muuten enempää noita IG figuja haluisin nähä vähän niitä