Pienoismallit.net

S-100

Aseita vaille valmis

Veneeseen on nyt laitettu muut osat paitsi aseet (vai pitäisikö tämä olla mudossa MINÄ ITSE olen laittanut … )
Kesän hyvät ilmat ovat vaatineet ulkona olemista paljon, joten mallailu ei ole edennyt siinä tahdissa kuin aluksi kuvittelin.
Mallin fyysinen koko myös vaikeuttaa itse mallailua, koska se on niin iso että pitää käydä toisessa huoneessa kääntämässä, kun haluaa tehdä välillä veneen toistakin kylkeä.
Osat olen koittanut vanhentaa ja "kolmiuloistuttaa" ennen paikoilleen liimaamista, koska isoa venettä on jälkikäteen hankala pyöritellä käsissä.
Torpedoja laitoin vain kaksi näkyviin, koska voidaan olettaa että toiset ovat jo laukaisuvalmiina putkissa. Toinen torpedo on vanhempaa G7 mallia, ja toinen uudenpaa G7e mallia. Vanhemmassa on pronssinen kärkiosa.

Kommentit

Vaikka tämä ei ole kilpailu ja varsinkin mallailussa se ei ole suotavaa, mutta perskule taidat saada purtilos valmiiksi ennen minua. Himpun verran edellä olet ja näillä ilmoilla en kyllä ala kirimään.

Olet näemmä törmännyt samaan ongelmaan kuin minä eli tila. Mallin viimeistely vaihe todella vaikea ahtaassa tilassa.
T:tahtoo jo mallin hyllylle.
Hyvältä näyttää! Now arm your vessel matrosen Huhtelin.:)
Jawohl herr Kapitan-sergeant sir!
Komeata komeata. Todella näyttävä, mahtavan kokoinen alus. Työn jälki asettaa rimaa aikas korkealle, kunhan pääsen liimanäppeineni tämän järkäleen kimppuun. :) Laiva-addikti kun olen, on tämä alus fyysisesti mahdotonta ohittaa. Onko nuo kannen "ritilät" irto-osia vai ihan paikoilleen valetut?
Jaska Rissanen kirjoitti:
Onko nuo kannen "ritilät" irto-osia vai ihan paikoilleen valetut?
Ne on sekä että. Kuitenkin semmoisia kokonaisuuksia, että lankkuja ei saa maalattua yksitellen.