Pienoismallit.net

KV-2

Telarikko

Taistelu on tauonnut, rintama siirtyy eteenpäin syvemmälle äiti venäjään. Tykistön tiedustelija on törmännyt aron loukkaantuneeseen hirviöön etsiessään uutta tuli asemaa patterilleen.

Kommentit

Oletpas saanut hyvän tunnelman tähän dioraamaan. Vielä kun saisi tuosta tiedustelijasta hevosineen lähikuvaa?
Kiinnitän ilmeisesti taas huomiotani eniten epäoleelliseen - nimittäin tuon sähkötolpan johtojen toteutus on mielestäni mainio - ne päättyvät ikäänkuin johonkin toiseen ulottuvuuteen/todellisuuteen tuosta tienpätkän maisemasta, joka edustaa tässä sitä oikeata todellisuutta.
Tykkäsin.
Onko todellakin mittakaavassa 1/72 ??
Olisin veikannut isompaa. Hyvin tehty malli ja hyvä alusta.
Mistä olet nuo telat hankkinut? Käsittääkseni kaikissa PSTn seteissä on palatelat, toisaalta ei tästä nimenomaisesta mallista ole kokemusta.

Hyvin on kyllä onnistunut dio, pitää suitsuttaa vielä tuota Raimon hehkuttamaa kaapeliratkaisua, tuo kummasti valokuvafiilistä. Missäs miehistö luuraa, onko lähtenyt ihan suosiolla käpälämäkeen vai vetäytynyt suorittamaan tarvittavia korjauksia vaunun sisäosiin? :D

Onkos tuo ratsastelija Revellin kasakka muokattuna, vai mistä on peräisin?
Jep hieno dio, jota kelpaa esitellä. Plussaa hyvä tunnelma, rikkoutunut tankki, joka oikeasti realistisen näköinen ja kukat.
miinusta tie ja sen hiekka - liian "puhdas", kaipaa vähän väri vaihtelua. Maaston värisävy ei näytä luonnoliselta vai onko tämä kameran syy?
Kelpo pisteet kuitenkin.
wow,tämä on hieno!
veikka 24.4.2009 14:33 Vastaa lainauksella
Heino ei kun siis hieno sähkötolpan vaijerit tosi hienot.
Tästä on vaikea olla pitämättä.. tämän älyllisempää en nyt keksi.
Mahtava kukkaniitty. Muistuttaa saksalaisten kuvaamista värifilmeistä rintamalta kesällä 1940. kk+jalusta jätetty ehjän näköisenä joiltain pois matkasta. Tankin tummanvihreä taitaa olla juuri oikeata sävyä. Ainoa asia mikä häiritsi heti, oli miehen selkeästi liian suuri koko suhteessa massiiviseen KV-2:en sekä hevoseen. Hienoa työtä.
Mittakaava huomioiden kelpo dioraama. Huomasin mittakaavan vasta tuosta Tapion kommentista :)
Tuo tie kaipaisi hieman sävyvaihteluja, ja samoin nurmikon ja hiekan raja voisi olla hieman epämääräisempi. Nyt on ehkä turhan terävät rajat?

Tätä kelpaa kyllä esitellä.
Dioraaman tunnelma kyllä välittyy hienosti. Pienikin voi olla kaunista.
Mika Haalahti kirjoitti:
Pienikin voi olla kaunista.
Niin,pienoismalleistahan on kysymys… ;)

Hyvin onnistunut dioraama.
Kiitos kaikille kommenteista ja palautteesta.Tällä haavaa en saa laitettua lisää kuvia ratsukosta, tuli raja vastaan, pitää vaikka vähän vaihdella kuvia. Ratsumies on pienellä muokkauksella valmistunut Revellin saksalaisesta ratsutykistö pakkauksesta. Vaunun telat olivat palatelat, niiden kanssa askarrellessa oli kovasti apua minulle uudesta tuotteesta eli Humbrolin Liquid poly liimasta, mukavan notkeaa tavaraa. Tiehen tein pientä värivaihtelua, tosin taisi olla liian hentoa, kuvissa vaihtelua ei tosiaankaan juurikaan näy. Tien terävä raja selittyy sillä, että otin mallia vanhasta valokuvasta joka esitti saksalaista kolonnaa neuvostoliitossa, eli siinä tien aikanaan rakentanut porukka oli reunustanut tien kivillä jotka oli poimittu pois ajo urilta, tuota tapaa matkin tässä diossa. Ratsumies ja vaunu ovat ainakin nimellisesti samaa mittakaavaa, mies voi näyttää vaunuun verrattuna vähän isolta, koska tie ja sen päällä oleva vaunu ovat hitusen nurmea alempana. Mutta olipahan ainakin minulle äärettömän mukava ja opettavainen projekti, suosittelen dioraamailua kaikille :)
Erittäin asiallinen diorama.Noinkin pinessä skaalassa hienosti tehty.Ei tuo heppa minusta nyt liian iso ole tankkiin nähden.Tankki on saanut nimensä mukaisen kohtalon.Minä tykkäsin myös tuosta tolpasta ja heinikosta.
Kiitoksia, ruohikko onkin aitoa luonnon tuotetta, hamppua ja pizza maustetta :)
Pekka Mustonen kirjoitti:
kesällä 1940.
tarkotikko 1941? hieno malli.
Tosi hieno dioraama, malli sekä figuuri. En voi muuta sanoa.