Pienoismallit.net

Queen Mary 2

Rakentaminen ei ollut ongelmatonta, pohjan maalaus piti tehdä uusiksi(entinen "kuoriutui" pois) ja muutenkin hieman liikaa säätämistä. Mielenkiinto meinasi rakentaessa lopahtaa.
Muuten suoraan laatikosta, mutta lisättynä valot.

Kommentit

Iltakuvissa tosi hieno. Päiväkuvissa turhan puhdas. Vaatisi mielestäni vähän likaamista, ruostetta, veden valumia tms.
Tuo mittakaava ei kerro mallin kokoa ainakaan mulle. Pitkäkö on??
T.L. 18.4.2009 18:56 Vastaa lainauksella
345 metriä luonnossa, joten…;)
kaupassa kattelin samaa mallia ni muistaakseni joku 86 senttiä. löytyy myös revelin nettisivuilta :)
Valoidea on hieno,harmi että valo kuultaa myös rungon valkoisien osien läpi.Valkoinen on kyllä tosi paha saada peittäväksi.
Jos rungon maalaa sisäpuolelta harmaaksi tai mustaksi niin valo ei näkyisi muovin läpi.
Itse tein kanssa tuon saman mallin ja pituus on 86cm.Sinun valoidean nähtyäni ajattelin että laittaisin valot myös omaan malliin,millaiset lamput sinulla on laivan sisällä?
Topa 9.5.2009 18:58 Vastaa lainauksella
Siellä taitaa tällä hetkellä olla viisi lämmin sävyistä lediä bebekiltä(yhdessä kosketushäiriö, ei pala). Paljon viisaampaa olisi ollut laittaaa väliseinä pituussuunnassa, jotta päivänvalossa ei näkyisi ikkunoista takana oleva seinä, mutta tuolloin ledimäärä olisi pitänyt tuplata.

Laitoin ledit siis rakenteluvaiheessa, joten jälkikäteen niiden paikalleen saaminen voi olla vaikeaa. Virtalähteenä toimii 9V:n patteri. joka on laivan ulkopuolella.
Hieno on kyllä. hyvältä näyttää nuitten valojen kanssa mutta samaa mieltä Pasin kanssa kun nuo valot nyt kiiltää tuolta lävitte. itse meinasin ostaa saman mallin tai pienemmän revellin version samasta laivasta.
Jani A 31.12.2009 06:36 Vastaa lainauksella
Ledivaloista innostuneena olen päättänyt hankkia tämän Kuningatar Marian ja tehdä saman,kunhan saan ekaksi u-bootin tehtyä.Ajattelin tulevaan soveltaa ledi-tekniikkaa hämäräkytkimelää,sekä kokeilla "pintaliitos" ledejä navikoitivaloihin…saas nähdä mitä tulevan pitää.Hieno on malli,kiitos ideasta. =)
Itse olen tehnyt tuon saman laivan samoissa mittasuhteissa, mutta ei siitä noin hienoa tullut. Noissa lasisissa osissa ku on tuo musta/ruskea maali en itse ruvennut ees maalaamaan ku oli niin vaikee ja luulin että menisi pilalle, mutta sinä olet saanu sen onnistumaan ja se korostaa hienosti laivaa, hieno QM2!