Pienoismallit.net

Ferrari 599 GTB Fiorano

Ensimmmäinen malli moneen, moneen vuoteen :)

Maalattu Zero Paintsin maaleilla, sävy Ferrarin Grigio Silverstone.

Ferrari julkisti juuri autosta uuden mallin, 599XX:n. Nyt vain odotellaan että siitä tulee malli markkinoille ettei tarvi oikeata ostaa.

Auton erikoisuutena on katon takapilari, se toimii ilmanohjaimena. Takalasi ei ole siinä kiinni laisinkaan vaan lasi "kiertää" vapaasti takaosassa.

Kommentit

Todella komea ferrari täytyy myöntää. Ainoa mikä pistää silmään niin on tuo todella karkea alumiini tuossa maalissa. Liekkö sitten tarkoitettu oikean ferrarin maalaukseen koska ei oikein näytä sopivan tähän mittakaavaan :)
Jäljestä päätellen mallailu/maalauskokemusta on aiemmalta ajalta ihan riittävästi. Jälki on todella hienoa! Toi metallipinnan rakeisuus tosiaan näyttää kuvissa isolta, mutta olettaisin tässä olevan sama kuin tuossa omassa 512:ssa, luonnossa kiteet eivät ole noin silmiinpistävät. Olisko sisustasta vielä rakenteluaikaisia kuvia?
Tämähän on varsin kaunis ori yksilö. Vielä kun näkisi sisälle…
erva 16.4.2009 10:15 Vastaa lainauksella
Eipäs tullut otettua rakentamisaikana kuvia autosta eli tässä on kaikki kuvat mitä löytyy.

Maalipinta näyttää huomattavasti paremmalta luonnossa kuin kuvissa, rakeet hypi niin pahasti silmille. Aiemmin kuin malleja tein metallimaalit piti itse tehdä sekoittamalla hopeamaalia tavalliseen maaliin tai lisäämällä lakkaan kiteitä.

Nyt työn alla olevaan projektiin tulee myös ZP:n metallisävy ja siinä on kiteet huomattavasti pienempiä, näköjään hieman sävykohtaista.
Sanoisin että parhaimmasta päästä automalleista täällä. Näyttää jopa oikeasti autolta eikä maalatulta kasalta muovia.:) ja se on positiivista että autossa on valoja ja varjoja niin paljon että näkee missä ovet ja etu/taka luukut on. Sekä vantaatki näyttää joltain muulta kuin kromimöykyiltä.:) Sais useampi ottaa oppia.
Näyttävä ja onnistunut malli.Punaisena vielä herkumpi ;)
erva 16.4.2009 11:06 Vastaa lainauksella
Vanteet maalattu Alcladilla, pohjana Zero Paintsin Jet Black. Jos oikein muistan niin Alcladin sävy on Dark Aluminium ja päälle hieman Steel sävyä.

Punaiset Ferrarit vielä tulossa, tietyt mallit pitää olla punaisia mutta tämä ei kuulu niihin :)
Todella hieno!!!
nniemi 16.4.2009 19:43 Vastaa lainauksella
Oikein hyvän näköinen. Maalipinta näyttää kuvissa hyvältä, samoin vanteet. Ainoa mitä hiukan jää kaipaamaan on ajovalojen seudun detaljointi/maalaus. Tiivisteet mustalla noiden muovikupujen ympärille antaisivat paljon lisäilmettä.
fin fer kirjoitti:
Punaiset Ferrarit vielä tulossa, tietyt mallit pitää olla punaisia mutta tämä ei kuulu niihin :)
No ei niitä pakosti punaisia Ferrareita kyllä onneksi kovin paljoa ole, varsinkaan jos unohdetaan kilpa-autot. Suurin osa katumalleista näyttää paremmalta muun kuin punaisen värisenä.

-Niko
fin fer kirjoitti:
Vanteet maalattu Alcladilla, pohjana Zero Paintsin Jet Black. Jos oikein muistan niin Alcladin sävy on Dark Aluminium ja päälle hieman Steel sävyä.
Tähän minäkin kiinnitin huomiota, hatunnoston arvoista, että uskaltaa poistaa turhat kromit heti ekassa mallissa harrastukseen palatessa!
erva 17.4.2009 00:30 Vastaa lainauksella
Ajovalojen kuvut tarkoitus ottaa vielä irti ja parantaa niiden istuvuutta. Kiitos Niko vinkistä tummien reunusten suhteen, täytyy testata maalata reunat mustaksi.

Kyllä se korikin kävi kerran uimassa putkimiehessä, tuli hieman harjoiteltua ruiskumaalausta.