Pienoismallit.net

Sisu SK 210 sammutusauto

Kotimaista valmistetta oleva paloauto jostain 90-luvun alkupuoliskolta. Näitä Sisuja kun ei ole valmiina, niin piti sitten itse yrittää tehdä. Pääosin balsasta tehty, valmiita osia on vain lelukuormurista jääneet pyörät.

Kommentit

J Pokki 13.4.2009 17:36 Vastaa lainauksella
Siinä on balsa muotoutunut varsin mallikkaasti. Oliko sinulla peräti piirustukset tuohon hyttiin? Eipä löydy juuri muuta kummasteltavaa, kuin hieman epämuotoinen aurinkolippa (vai tekevätkö heijastukset tepposiaan?). Scracthityöt ovat aina meikäläisen sydäntä lähellä ja tämä on kokonaisuutena huomiotaherättävä ja yksilöllinen malli.
Itsetehdyksi sanoisin että hieno.Paloautoja jostain syystä paljon nähneenä tykkään kovasti tuosta.Rekisterikilpi ei ihan ole luonteva.Vielä kun noihin rullaoviin laitat avausputket alareunoihin ja takaoveen kahvan niin avot.Tuo X tunnus herättää mielenkiintoni.Missä tommonen on?Tuo hansalauta on erittäin realistinen.
Iltsu 13.4.2009 17:57 Vastaa lainauksella
Todella hieno itsetehdyksi. Vähä viel tarkempia yksityiskohtia, niin täydellinen. Jatka samaa rataa:)
Ai niin, ne kahvat… täytyykin jossain välissä lisäillä. Samaten kuin nuo rekisterikilvet muuttaa paremmiksi. Aurinkolipan "kaarevuus" on vähän epämääräinen, niinkuin kuvasta näkyy. Auto oli jo suurinpiirtein valmis, kun meidän talliin tuli vastaava neliveto, josta olisi voinut mittoja ym. tarkistella. Fireimages.net:istä löytyi miehistöohjaamollisen SK-Sisun esitteen kuva, hytti on tehty sen perusteella.
X-tunnus on keksitty. Sai vähän vapaammat kädet auton tekoon, kun ei aivan tarkkaa esikuvaa ole.
täytyy kyllä myöntää että on siinä hieno paloauto oikeallatavalla maalatut renkaat (olen itse VPKssa)
T.L. 13.4.2009 19:13 Vastaa lainauksella
Ensimmäinen fiilis oli: "Lelumainen teos… " Toiseksi, kun ajatus aukesi teoksesta… Skrätsiä!!! Pojot pomppas kattoon!! Upea, ei voi muuta sanoa.
Mikäli ei ole minkään suunnittelutoimiston tai tehtaan ryhmätyön tuotosmalli,ilmeisesti ei,niin loistava.
Todella hieno… Etenkin mieltä lämmittää se, että tehdasvalmisteiden puuttuessa käydään itse työhön. Todella ihailtavaa jälkeä! Tottakai voi verrata tehdasvalmisteisiin, mutta silti nostaisin kyllä piikkipaikalle tällaisen alusta lähtien itsetehdyn.
JJ Hilska 14.4.2009 11:15 Vastaa lainauksella
On hieno Sisu. Hienoa että täältä löytyy muitakin jotka rakentelevat Suomi-autoja. Tosiaan tuon rekisterikilven voisi tehdä pätevämmin. Itse löysin hyviä malleja/kilpipohjia AKE:n sivuilta; www.ake.fi/AKE/Rekisterointi/Rekisterikilvet/
veikka 14.4.2009 14:44 Vastaa lainauksella
hieno malli kyllä balsastakin saa tehtyä hienon mallin jos osaa sinä taidat osata. ;)
Oikein hieno.