Pienoismallit.net

Dorylaeum Ambush

M-Modelin hartsisarja, maalattu jälleen Vallejon akryyleillä, varjostuksiin käytetty öljyvärejä ja inkkejä. Metallipintoihin Mr. MetalColoria.

Kommentit

Nyt en kommentoi vain ratsastavaa ukkelia vaan erityisesti ratsuna olevaa hummaa joka onkin sitten tosi hyvin tehty ja erityisen taitavasti saatu erittäin onnistuneen näköiseksi.
Tohveli 7.4.2009 18:09 Vastaa lainauksella
Hyvältä näyttää.

Mitähän miekkonen säikähtää…
Kiitos! Maalasin "kaakin" ensin ruiskulla ja sitten siveltimellä valoja ja varjoja, kuivaharjausta, detaljit sekä muutamia ohuita siveltimen vetoja turkkiin ettei näytä liian sileältä.
Turkkilaiset hyökkäävät ylhäältä laakson harjanteelta, malliin piti lisätä nuolia maahan ja kilpeen, mutta se sitten jäi. Ehkä lisään ne myöhemmin.
Mielestäni nuolien lisäys onkin sangen turhaa ja ehkäpä epärealistista siten että ne kyllä kilvessä ja maassa ovat oiva lisä mutta tällöin tuskin hevonenkaan säästyisi haavoittavilta nuolilta ja siinäkin täytyisi olla nuolia tai ilkeitä haavoja mikä sitten saisi koko mallin näyttämään kaamealta eli menisi ööveriksi…joten anna tämän olla ihan tämmöinen,näin se on paras.
Olen pähkäillyt tuota samaa asiaa, nuolia tulisí vain muutama, mutta taidan jättää tämmöiseksi. Laiskuuskin vie voiton :)