Pienoismallit.net

Laguksen miehet

Iske ja murra

Suomalaisia panssarimiehiä jatkosodan aikana. Hartsifiguurien valmistaja on Tuomas Kaukonen/Sturm Miniatures. Maalattu Vallejon akryyleillä, varjostuksiin käytetty myös inkkejä sekä öljyvärejä.
Paremmat kuvat lisätty. Kuvassa on vielä pientä sinerrystä, liekö syy Sylvanian valon värissä 860 (seli seli…)

Kommentit

Ihan hyvän näköinen ja erillainen malli täällä.Annan 3 tähteä,joka tähden enempi,kuin keskimääräisesti itse saan malleistani.Asujen sinertävyys on silmiinpistävää,tavallaan taiteellistakin,toisaalta oliko asut sinisiä?Nykyisin on ainakin ilmavoimilla sinertäviä asuja.Panssarimiesten asuista en tiedä.
Maastopohja on hyvä mutta joku tökkää noissa ainakin minun silmään.Noista tulee mieleen posliinista tehdyt pienoispatsaat.Tuo oikean puoleinen muistuttaa Niki Laudaa:)Mutta ei huonoja missään nimessä.
Mistä nämä figut on hommattu? Googlettelin tota Sturm Miniaturesia mutta laihoin tuloksin. Näin nämä livenä expossa ja ei siellä toi maalaus näyttänyt niin sinetävälle, kameran tekemiä tepposia. Onnistuneet ja hienot figut!
Valkotasapainossa on säätämistä, eivät tosiaan ole noin sinertäviä. Laitanpa paremmat kuvat tilalle. Figuurit on hommattu viime vuoden Tampereen pienoismallipäiviltä, kun Tuomas oli siellä niitä myymässä. En osaa sanoa mikä on tilanne tällä hetkellä, pitäisi kysellä Tuomakselta.
Sattuisiko oleen numeroo, voisin kysellä Tuomakselta?
Tommi Tuuri kirjoitti:
Sattuisiko oleen numeroo, voisin kysellä Tuomakselta?
Ilmoittelin Tuomakselle, katsotaan.
Komiat figut oot tehnyt.Sätkää poltteleva panssarimies on hyvin toteutettu samoin alusta,toisel on naama vähä ihmeennäköinen oisiko joskus haavoittunut;) joka tapauksessa minun silmään hyvinki toimiva.
Hienot figut olen itsekkin muutamia tehnyt ja tiedän että noi on hankalii sada näyttään aidoilt!!! siispä 4:tähtee multa! =)