Pienoismallit.net

Ducati GP4 D'antin pramac

Tässä ensimmäinen kosketus moottoripyörien maailmaan vannoutuneelta auto/rekka mallarilta ja itse olen suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen. Antakaa palautetta että mitä voisi/olisi voinut tehdä paremmin. Kynäruiskulla suihkittu hiroboystä ostettu ducatin oma väri ja lakattu uretaanilakalla samasta paikasta ostettuna.

Kommentit

Ikinä en oikeaankaan moottoripyörään ole koskenut, mutta olisin tummentanut pakoputkien sisäpuolta vähän käytetyn näköiseksi. Takarengas näyttää sopivasti vähän suditetulta. Ei enää kiiltele.
Muuten malli on mielestäni onnistunut hyvin.
Joo sama tummennus kävi mielessä ja saattaapi olla että sinne pensseli vielä osuu jossain vaiheessa :)
Täytyy sanoa,todella hieno pyörä.Nämä ei valmistu ihan neljässä illassa,niinkuin 1:72 lentokoneet.Oma kyykkypyöräni on vielä kaupan hyllyssä,mutta myöhemmin.Ensimmäiseksi nappisuoritus.Eipä tuo pieni katteen irvistyskään tyylii haittaa,tuskin edes huomaa.Onko tuo lakka jotain purkkitavaraa vai sprayta.Kokeilin kirjakaupan sprayta ,jonka siskoni lainasi pariksi minuutiksi.Kirkasta ,mut tummuu nopeasti ja pienessä lentokoneen numerossa ,missä oli paha hopeointi,häipyi lähes kokonaan.
T.L. 26.3.2009 21:01 Vastaa lainauksella
Tossa sivusto videoon, jossa putkistolle annetaan "kyytiä"… www.tamiya.com/english/products/87080weathering/index.htm Videon koko on 30 Mt, mutta kannattaa katsoa. ;)
Itse odottelen tallissa olevan pärrän pienoismallia: 1200 Bandit.
Teppo: Ihan kynäruiskuun sopivaa purkki lakkaa hiroboystä :)

Tero: Kiitokset linkistä… täytyy tarkistaa :)
Kiitos vastauksest,on kynäruisku parempi,kun voi säätää painetta ja pinta alaa.Selkis.Infosta hainkin jo maalin ohenninta pullon,hajutonta,pitää kokeilla sekoittelua,se ei ihan hetkessä varmaan onnistu,mutta yritetään edes.Pensselillä mennään vielä.