Pienoismallit.net

Junkers Ju W34 hi

JU-132

Junkers W34 ( JU-132 )-konetta käytettiin radiosuunnistuskoulutukseen ja tekeleeni yrittää edustaa konetta vuoden 1944 asussa .

Sarja oli ihan kohtuullinen niputtaa , tosin ilman kittiä ja styreeniä ei siitä selvinnyt . Kannuspyörän tein kokonaan itse , sarjan mukana ei tullut kuin suksi . Oman harminsa aiheutti aaltopeltimäisyys , jonka ansiosta siirtokuvia sai litkutella Micro Solilla todella monta kertaa , ennen kuin asettuivat uomiinsa .

Koneen maalasin ensin kauttaaltaan Humbrolin valkoisella ja sen päälle Life Colorin akryylit , Tamiyan weatherin setillä sotkenta ja Marien öljyväreillä litkutukset , viimeistelylakkaus Valejon air mattalakalla .

Kommentit

Vähäksss onn upeeeeeeeeeeeeee!
Todella onnistunut pyykkilautapintainen Junkerssi… Siirtokuvatkin olet näköjään saanut asettumaan todella hyvin. Kiva nähdä malli tällaisesta harvnaisemmasta esikuvasta.
Loistavaa. Hieno ja erikoinen Suomi-malli. Ja hyvin tehty. Näyttää "aidolta". Siirtokuvat todella hyvin onnistuneet. Lisää tällaisia.
EKo 24.3.2009 19:17 Vastaa lainauksella
Kiitos , käytin sarjan siirtokuvista vain nuo runkotunnukset , hakaristit ovat toisesta koneesta ja yhdestä kappaleesta , sarjan mukana tulleet olivat leikkaa , liimaa , teippaa - ristit .
Anniina 24.3.2009 20:56 Vastaa lainauksella
Hienot maalipinnat
Hieno kone tällä koneella vaarini lensi sota-aikana. Itsellä sama W34hi tulossa valmistukseen. Hienosti vanhennettu masiina todella nätisti kasattu.
Tosi hienosti rakennettu ja maalattu kone.Varmaan hankala laittaa siirtokuvat tuohon aaltopeltiin.Minusta tuossa koneessa on väärän mallinen peräsin ja muistaakseni moottorin ympärillä ei olisi peltejä.Voin olla väärässäkin.Joka tapauksessa hieno malli!
EKo 24.3.2009 21:55 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista , Paavolle - kyllä , siirtokuvien kanssa sai viettää eräänkin hetken , onneksi on näitä pehmentimiä joilla homma onnistui kätevästi . SIH 15 (meritoimintakoneet) kirjassa , peräsin näyttäisi olevan samanlainen kuin mallissakin , samoin moottorin ympärillä on pellitykset -toisin kuin Ju W34 fa:ssa .
Tally-ho 24.3.2009 21:58 Vastaa lainauksella
Onneksi olkoon. Todella hyvin tehty aaltopeltipaholainen. Siirtokuvat ovat hienosti menneet kaikkiin uriin. Kaiken lisäksi malli on harvinaisuudessaan todella kiinnostava.
EKo 25.3.2009 18:20 Vastaa lainauksella
Kiitos Tally-ho .
aika jännä, ei seon hieno
Kaunista katseltavaa! Ja onnistunut säistäminen kruunaa mallin. Eipä näitä aaltopelti-Junkerseja ole täällä PM.netissä montaa näkynyt. Kiva nähdä malleja näistä harvinaisemmista mutta niin mielenkiintoisista koneista.
EKo 30.3.2009 16:08 Vastaa lainauksella
Kiitokset jälleen kommenteista .
perttiL 3.4.2009 20:10 Vastaa lainauksella
… pertti
EKo 3.4.2009 21:27 Vastaa lainauksella
Hyvän selvityksen annoit sarjan virheistä ja tuo referenssi jonka lisäsit on erittäin tervetullut . En itse niitä tämän rakennuksessa edes lähtenyt korjailemaan , tein vain muutamia paikkauksia ja löin sarjan nippuun .