Pienoismallit.net

Batmobile

Mun nuoruusajalta on tämä mulle ainut ja oikea battis, elikkäs lepakkomöbiili.
Vuoden 1989 Batman -elokuvan pimeämpi maailma osui teinipoikaan kuin kirves ja tämä autohan se oli se koko leffan paras juttu, no jos ei lasketa Princen musaa (silloin ostettu cd on yhä hyllyssä).
Burtonin "pimeämpi" Batman tarvitsi myös pimeämmän auton ;) ja tällaiseen päätyivät.
Oikean leffa-auton tekemisessä oli mennyt 18 viikkoa, mulla ei mennyt ihan niin pitkään.
Tampereen näyttelyynhän tämä piti mukaan saada, joten sitä sitten väsättiin klo 2 saakka edellisenä yönä ja 20 min ennen lähtöä oli viimeinen liimaus tehty.
Auto muuten suoraan boksista, paitsi konekivääreihin on lisätty rei'itetyt putket piippuihin ja panosvyöt. Ilman niitä näytti niin alastomalta, pakko ne oli väsätä.
Kittiä meni sinne sun tänne, eniten siipiin ja nokkaan.
Suurin taistelu oli tuon kuomun lasin kanssa, ei meinannut saada kuomua taittumaan läpinäkyvän muoviosan muotoon millään. Lopulta 10 puristimen avulla se onnistui. Kuomu oli hieman vino, joten lasin avulla sen sai sitten oikeaan muotoon taipumaan.
Kuvissa lisää selostusta tekovaiheista.

Kommentit

Kerrassaan hieno lepakkokaara. Ohjaamo on oikein upeasti onnistunu. Sitten vaan C.Nolanin uutta versiota hyllyyn kaveriks. :D
Jännä automalli.Olen kerran nähnyt tällasen tai Batman auton livenä vierestä,siis ihka oikean,aika masiina,täytyy sanoa.Osuttiin samaan paikkaan Espaniassa kauan sitt.
s k 2.3.2009 12:55 Vastaa lainauksella
Huh onpa kerrassaan hieno.
Se ainut ja oikea lepakkoauto!
Ohhos tuleepas mahtavaa ylistystä, kiitoksia!
Pisteissä silti paljon hajontaa.
Saisikos myös noita huonompien pisteiden antajien kommentteja, eli mikä tekee mallin kahden pisteen arvoiseksi ja mitä pitäisi parantaa, kiitoksia!!
Että on hieno.
Komea Batmobiili! Tälläisen voisi itsekin joskus tehdä. Konekiväärit eivät ole samalla tasolla muun mallin kanssa. Niissä voisi ainakin maalausta parantaa ehkä hieman vähemmän metalliseksi ja jotain yksityikohtia voisi tehdä ja korostaa.