Pienoismallit.net

Volvo VN 780

Tämmöinen malli valmistui eilen ja kuvasin tänään. Malli on ollut tekeillä lähes 2 kuukautta muiden kiireiden vuoksi. Tekemisessä on käytetty tamiyan maaleja ja liimoja. Ensimmäistä kertaa ajattelin kokeilla maalata tämmöisen ison vehkeen pensselillä ja itse olen ainakin tyytyväinen ulkonäköön :) Mallilla ei ole mitään esikuvaa vaan suoraan laatikosta rakennettu mutta väri vaihtui valkoisesta punaiseen. Pieniä virheitä tuli matkalla kuten tuo pakoputkien kiinnike on väärinpäin… en tiedä miten siinä onnistuin :D samaten tuo etummaisten takalokarien siirtokuva on väärällä puolella kun ohjeet eivät siltä kohdin olleet järin selvät. Takaroiskeläpissäkin on sanomista kun toisessa pehmennin unohtuis siihen ja yritin vielä siirtää sitä vähän niin veti kunnon rytyn siihen. Mutta tässä tämä nyt kuitenkin on ja saa arvostella ja antaa kommenttia siltä miltä itsestä tuntuu ja näyttää :)

Kommentit

On kyllä hieno Volvo! Olet siistiä jälkeä saanut pensselillä maalattua! Kuvissa ei kyllä mainitsemasi pienet viat ainankaan häiritsevästi erotu, ja ainahan sitä omia mallejaan katsoo kriittisemmin ;)

Tuon perään kun rakentaa joskus vielä perävaunun niin kyllä on aikamoisen kokoinen ja näyttävä yhdistelmä hyllyssä! :)

Oikein Hieno on!!!
on muuten hieno itellä on samanlainen rebel
Muaki se rebel olis kiinnostanu niillä komeilla siirtokuvilla mutta ehkäpä tulevaisuudessa :)
Hienon näköistä jälkeä! Hyvin oot onnistunut maalaamaan pensselillä, ja pintakin kiiltää tarpeeksi.

Olikos runko kuinka kiero? Itselläni on tässä valmistumassa samanlainen VN780, mutta rebel siirtokuvilla ja siinä ainakin runko oli aika kiero.
Kyllä itseasiassa oli runko hivenen kiero ja jos oikein tarkkaan katsoo tuota sivukuvaa niin saattaa nähdä tuon takapyörän olevan hivenen ilmassa.
Oikein hieno. Punainen väri on oikein sopiva tolle valkoinen on tylsä. Itsellänikin on tekeillä just kyseinen malli. Aiotko laittaa siirtokuvia malliin?
Siirtokuvat kävivät kyljissä mutta sitten kun toisen kyljen kimppuun pääsin niin taittui siirtokuva kaksinkerroin enkä sitä enää ehjänä saanut suoristettua niin päätin jättää sitten laittamatta.
Nikkeli 23.7.2009 19:40 Vastaa lainauksella
Hieno on :D
Näitä on kiva katsoa, sillä moni on rakennellut juuri kyseisen mallin ja väritys on kaikilla erilainen.
Upea Volvo. Mielestäni sopisi vielä joku tarra kylkeen.
hyvin on onnistunu jos pensselillä oot maalannu ja sisustan väri on hyvä. eikä se ruttu ainakaa mun silmää pistäny :D
Kiitos palautteesta :) tästä on hyvä jatkaa ja yrittää aina parempaa. Olin itse posiitiivisesti yllättynyt että näinkin hyvää palautetta tullut etenkin kun kokeiluna maalattu pensselillä kun edellisestä pensseli suhailusta on tovi aikaa :)