Pienoismallit.net

Kotitalo

Nimesä mukaisesti rakentajansa kotitalo. Rakennukset ovat balsalevystä ja -rimoista tehtyjä. Kasvillisuuden tekoon on käytetty mielikuvitusta, koska valmispuita yms. en raaskinut ostaa, varsinkin kun niitä ei oikein lähikaupungista saanut. Suurin osa on vihreäksi maalattua heinää, jäkälää ja huovutukseen tarkoitettua villaa. Nurmikko on samaa hiekkaa kuin piha, mutta vaan maalattuna.

Kommentit

J Pokki 27.2.2009 12:05 Vastaa lainauksella
Hieno ja siinä mielessä erikoinen aihevalinta, että tällaisesta tavallisesta pihapiiristä harvemmin dioraamaa näkee. Soisi kyllä useammin näkevänsä. Hienoja yksityiskohtia täynnä ja nokkelilla toteutuksilla tehty. Pihakeinun kanssa on ollut ilmeisesti melkoinen show, mutta hermot on kaiketi kunnossa kun keinu on lopulta kasassa. Näin jokin aika sitten muuan harrastajan syövytteenä teettämiä osia vastaavanlaiseen pihakeinuun ja ne näyttivät myös erittäin siroilta. Täytynee siis hieroa hieman kauppoja, tämä dioraama antoi nimittäin ideoita…
Ooh, kuinka mieltä rauhoittava supisuomalainen pihaidylli! Hienosti olet toteuttanut.
Nyt täytyy antaa kyllä täysi tunnustus hieno dioraama sekä aihevalinnaltaan loistava oivallus. Kaiken lisäksi hyvin toteutettu.
Joo, kiva nähdä erilaisia aihevalintoja. Ja näppärästi on toteutettu. Ja olet näemmä tehnyt paljon samanlaisia kokeiluja kun minä. Itse olen jättänyt tuon huovitusvillan sikseen, mutta olet näemmä saanut sen toimimaan. Tuo koivu näyttää hyvältä ja villatuppo piipusta tulevana savuna on oiva idea.
oikein hyviä yksityiskohtia pihalla keinut sun muuta
miten teit volvon??
hieno idea,lisää tämmöisiä!
n.ikolai 9.5.2009 14:19 Vastaa lainauksella
hieno muutto valmis talo hehe
hemuli- 19.4.2011 21:41 Vastaa lainauksella
mites teit noi pensaat ja ikkunat
Tässä on kyllä Eetu ajatusta, eikä toteutuskaan yhtään hullumpi. Piristävä siviiliaihe.