Pienoismallit.net

S.M.82 Marsupiale "osasto Kuhlmey"

Transportgeschwader 1:n 5. Gruppen 10.Staffel

Tässä tämä iso rahtikone Italerin pakkaamana, paketti on hyvä ja iso. Mukana tulee mukavasti referenssi kuvaa ja hienot isot siirtokuvat mutta ei auttanut kun Kuhlmey konetta rupesin vääntämään. Osat ja valujäljet hyvää Italeri laatua. Niin ja mukana tuli myös iso juliste koneesta Italian tunnuksissa.

Työstäminen alkoi heti sisusta osien maalaamista ja kokoamista ennekuin edes kannatti yrittää lähteä siipiä ja runkoa yhdistämään. Helppo koota mutta osia paljon ja järjestys tärkeä ja kuvia kun muokkaamaan lähti Kuhlmey käyttämiä rahtareita niin takakylki ikkunat joutuivat kokemaan muutoksen ja sisätilojen porrastus, ovet olivat oikeanlaiset. Ulkoa maalttu vihreellä mukaillen kuvista mitä väriä se koneessa oli, itärintama merkit vain siivissä. Pohja maalattu vaaleansinisellä, sisusta alumiinia ja palegreeniä. Yritin toteuttaa koneessa pölyistä Immolan kenttää että hiekkapölyä tasojen päällä yms.
Antenni lanka ja siipiin menvät vaijerit tehty hiuksista. Kone maalattu jälleen pensselillä ja Revell maaleja käyttäen. Siirtokuvat otettu sieltä sun täältä ja Italian liput ostettu Matilta täältä forumilta. Työläs projekti oli rakentaa kun poika kerran tämän tiputti lattialle niin joutui lieviä korjaus/saneeraus tehtäviin, mutta valmista tuli tehty sen puitteissa mitä osaan ja mitä selasin kirjoja yms. Nyt viimeista Kuhlmeyn rahtaria väkertämään "Tante Ju" seuraavaksi.

Kommentit

Kappas! Lensikö näitä komeita koneita Suomenkin ilmatilassa sodan aikaan?

Täytyypä laittaa referenssiosastoon kuvia oikeastakin Marsupialesta joutessaan!

t. Mikko
Siistin koneen olet Joni rakentanut.Sinulla Kuhlmey missio jatkuu vaan.Ei tuosta huomautettevaa äkkiseltään ainakaan huomaa.Hyvä!
Esko Rusi 16.2.2009 16:43 Vastaa lainauksella
Hieno,vähän erillainen kone. Pölyisen kentän efekti onnistunut hyvin. Potkurit ja pakosarjat ehkä liian puhtoiset.
Aika söötti on.
Näyttävä Marsu Jonilta. Kuhlmey-kokoelmasi alkaa olla melkoisen mahtava. Ja pensselillä…, voi juku.
perttiL 17.2.2009 19:49 Vastaa lainauksella
Jälleen hienon mallin olet tehnyt Kuhlmey'n kokoelmaasi.pertti