Pienoismallit.net

PanzerII ausf.C

Tamyan mainiosti kasautuva Panzer II aika lailla suoraan laatikosta kasattuna muutamall pikku lisäyksellä.

-vaijeri punottu sähköjohdosta(puuttui sarjasta tyystin)
-figuuri torniin miljoonalaatikosta löytyvistä osista ja magic sculptista.
-takakannen hakaristilippu magic sculptista, valkoinen pyörylä ja hakaristi siirtokuvina.
-savunheitinten kiinnitystä pakoputkeen fiksailu, ketjut etsistä
-vetokoukun ketju punottu kuparilangasta
-takakannen tavarat miljoonalootasta ja risukimppu etupihan puskasta.;)

Malli esittää Rommelin 7. Panssaridivisioonan esikunta joukkueen vaunua Ranskan taisteluiden jälkimmäisen vaiheen eli "Fall Rot"in aikaan kesäkuussa 1940. "Aavedivisioonan" pojat ovat henk koht omaisuuttaan varten rakennelleet kehikon takakannelle "vapautetuista" senälaudoista ja kahvilan kyltistä sekä liikennemerkistä.
Hakaristi lippu oli jo tässä vaiheessa otettu käyttöön omavaunu tunnuksena. Aiempi valkoinen vaakapalkki näkyy vielä takakannella. Vanhensin vaunun aika raakalla kädellä käyttäen migin puutereita ja pastellipölyä. Kuvista päätellen kalusto oli aika pölyisessä kunnossa kuivan touko ja kesäkuun salamasodan jäljiltä.

Kommentit

Tosi hienoa työtä.Miellyttää ainakin minun silmää tämä malli.Miten tuo lippu on tehty?
Todella komea Panzer II, mukavia yksityiskohtia mukana. Mistä tuo pohja on tehty, näyttää sekin todella siististi tehdyltä.
Axel 7.2.2009 20:55 Vastaa lainauksella
Upasti tehty. Mitenkäs tuon lipun kanssa sitten; kuinka teit? Muuten, ihmettelen sitä, että Modellversiumin sivulla oli Tiger jolla oli hakaristilippu takakannella, ja eikös ne ole kielletty lailla Saksassa?
Kuten sanottu, todella hienosti tehty. Erilaiset yksityiskohdat herättävät mallin henkiin. Vaununjohtajakin on hyvin maalattu.
Kiitos vaan.:) lippu on ohueksi kaulittua magic sculppia. Leivin paperin välissä talkin avulla. Siten ei tartu kiinni. Sit vaan veitsellä leikattu oikeaan kokoon ja muotoiltu vaunun päälle hammastikkujen avulla.
asdasd 7.2.2009 23:39 Vastaa lainauksella
Tää On TOSI hieno! Oispa takapihalla tommoonen1
Isorova kirjoitti:
Tuollaisia sävyjä löytyy säilykepurkista jota on poltettu yön yli nuotiossa ja sitten pesty vedellä puhtaaksi (testattu joka juhannus jo neljänkymmenen vuoden ajan). Ehkä rautaisille esineille käy näin sotatantereillakin. ;-)
Se on normaalissa kaksiväri kaaviossa, panssarinharmaa/punaruskea.;)
Kerrankin Mikko on satsannut valokuviin. Hyvää jälkeä, ja hyvä yksityiskohta tuo ranskalaiskypärä tankin ajovalon päällä. On tää kyllä aika likainen ;-) (mutta niinhän ne oikeastikin on)
Yksi aidoimman näköinen tappokone, mitä olen näillä sivuilla nähnyt ja valokuvatkin vielä otettu taidolla, niinkuin aiemmin on jo todettu. Onneksi olkoon, 5 tähteä ja pöllö ohtaan!!
Lopuksi tyhmä, aloittelijan kymysys:Magic sculpt??
Seppo Valjakka kirjoitti:
Yksi aidoimman näköinen tappokone, mitä olen näillä sivuilla nähnyt ja valokuvatkin vielä otettu taidolla, niinkuin aiemmin on jo todettu. Onneksi olkoon, 5 tähteä ja pöllö ohtaan!!
Lopuksi tyhmä, aloittelijan kymysys:Magic sculpt??
Kiitos kehuista. Joskus mullakin kuvat onnistuu.;)
Kaksikomponenttinen kitti. Omasta mielestäni toimivin sculptaus massa. Tuossa linkki valmistajan kotisivuille.
www.magicsculp.com
Ai, että kun on hyvin tehty malli. Vaikuttaa elävältä yksityiskohtia myöten.
Näin se vaan on että hyvästä tankista saa vielä paremman kun sitä sopivasti maustaa jollain ylimääräisellä tavaralla niin kuin olet tehnyt. Niin ja nyt ei edes ollut tarvetta ylistää kuveja.
Kiitos Mikko, linkistä!
Pitää kokeilla! Keep on modelling…
hieno! pistää jotenkin silmään toi vaalee sävy
Vaalee sävy? Tarkoitatko pölyä vaunun pinnalla?
Hieno ja onnistunut tankki.säistys on mielestäni just passelinnäköinen,ja rakennusjälki hyvää.Lippuki onnistunut hyvin mut eix tossa pitäs olla saksan sotalippu eikä pelkkä hakaristilippu? No sehän on maku asia kypärät näyttäs olevan malliltaan kolmeviis nelikymppisiä,Komia ja toimiva kokonaisuus.Terv:jarno
Kiitos.:) hakaristi lippua käyttivät omavaunu tunnuksena lentäjille.
No nyt selkis;)