Pienoismallit.net

F-16 Twin-Fighter

Lockheed F-16 twin fighter. Rakensin jokin aika sitten tämän mallin kahdesta eri sarjasta.Tällaista ei ole oikeasti koskaan rakennettu.

Kommentit

No höh.Nyt pitää kysyy et mikä idea tuo on?;)
Lauri P 7.2.2009 20:32 Vastaa lainauksella
Lainaus:
Tällaista ei ole oikeasti koskaan rakennettu.
Eikä tulla rakentamaan!

Ihan hyvä idea ja hyvin toteutettu. Tiedän että monta hyvää ideaa on jäänyt toteuttamatta, koska ei oo jaksanut. Mutta Teppo tuli ja teki sen! Pisteet siitä! Kasi ja puoli staaria.
Hyvä idea ja kohtuullisen onnistunut toteutus. Maalaus hiukan pilaa kokonaisvaikutelmaa, mutta piristävä malli.
Ei nyt niin montaa staraa yhdelle miehelle,no kiitos.Idea on humoristinen näkemys ja tietenkään ei tällaista ilmassa nähtäne,jos ei joku tee electric propea,rc:nä? Mä en tee,kallis.
Tämähän sopisi Twin Mustangin seuraajaksi! :D
Enpä haluaisi olla tuon koelentäjänä, huh.

Mutta luovaa hulluuttaa tämä toki huokuu - ja sitä ei koskaan näe liikaa!
asdasd 7.2.2009 23:34 Vastaa lainauksella
Ööh… tuota,no onhan sulta teppo tullu paljon erilaisia malleja.Kuitenki,1:miten sait noi yhteen? 2:Jos ei olis ollu harmaata,nii minkä värin oisit ottanu? 3:Ootko ITSE tyytyväinen? Mä kyllä tykkään tästä ideasta! Aivan mahtava!
Niin,luova hullu oon koko ikäni ollut,tai se jossan sieluni syövereis.Saahan tuo olla minkä seuraaja vaan jos se johonkin kelpaa.Raimo kyllä uskaltais taatusti olla tuon rc koneen koelentäjä,eikös? Valexille,et leikkelin vain terillä siivet poikki molemmist malleista ja pieni sovittelu ja yhteenliimaus,ei mitään kummempaa kikkaa.Toi on jotakin kiiltävempää valkoista spraytä,mitä laitoin.No sikäli tyytyväinen,että on todella pieni malli ja näkyyhän se erillaisina virheinä näin pienoisessa,voishan tuota kokeilla myös,1:72 skaalaan ja alkais jo näyttää hienolta.En mäkään oikean tuollaisen kyytiin ilman lääkitystä lähtis ;-). Twin Mustangin mustavalkoisen ja nykyprojekti värikuvan näin vasta tämän jälkeen,en tiennyt sellaista olevankaan.Tämä tuli mieleen P-38 Lightning mallin muodoista rakentelun alussa,koneita katselles.
asdasd 8.2.2009 11:16 Vastaa lainauksella
Kiva että vastasit kysymyksiin!;)
T.L. 8.2.2009 11:30 Vastaa lainauksella
Pisteet pähkähullusta ideasta ;)
Marazuk 8.2.2009 15:29 Vastaa lainauksella
On muuten aika pähkähullu. Toivotaan et ei kukaan oo niin pähkähullu et lähtis rakentaa tota oikeesti. Siin saattaa tulla ruumita…
Ei siinä tule ruumiita,mikäli keskustelua jatkettais Lockheedin tai Boeingin suunnittelijoiden kanssa,tosin tuo on liian kallis toteuttaa,vaikken itse saisi dollariakaan.Olen itse myös aerodynaaminen suunnittelija,kuten huomaatte.Onhan se pähkähullu idea ja what if myös.Tuossa ei ole mitään muuta ihmeellistä,kuin keskiosan riittävä lujuuslaskelma.Kiitos kommenteista.
Mikä tarkoitus on kahdella ohjaamolla?
Samaa itsekkin pohdin, Twin-Mustangia katselles, kenties 4 silmää ja 4 kättä yhteensä ohjaamoissa ja tehokkaampi tutka.
Juhani 9.2.2009 21:35 Vastaa lainauksella
Hauska idea. Ei kai tuon tyyppinen ratkaisu täysin mahdoton olisi jos haluttaisiin tehdä raskas hävittäjä mahdollisimman halvalla ja olemassa olevalla tekniikalla. Ennakkotapauksena löytyy tuo em. F-82 Twin Mustang ja Me-109:kin suunniteltiin vastaavaa (Z-malli).
Aha,Z mallista en tiennyt myöskään.Saksalaiset olivat lentokonesuunnittelun "pähkähulluja" jo toisen maailmansodan aikana.Comet aika hyvä esimerkki.Lippish,jos nyt kirjoitin oikein,ehkä erikoisimpia,mitä on.Olishan tuo viimeisimmällä,tän päivän design ohjelmalla luotuna sit jo aikamoinen "kuvatus",mitähän Texasilaiset lentopomot tuumaisivat,olis hauska tietää.Todennäköisesti hymyä ja yleisen mielipiteen mukaan,"mahdoton".Lähetin erään itseni suunnitteleman aeromallin,jota (polycarbonista tehty) eräs Ranskalainen RC koneiden valmistaja arvioi,"almost impossible" sanoilla.